Jön a Rogue Legacy 2

  • Írta: gorien
  • 2020. április 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Visszatér a Rogue Legacy, és ezúttal hozzácsaptak egy kettes számot is a címhez. A népszerű indie játék folytatása elődje nyomdokaiban indul el, azonban néhány új elemmel is kiegészül.

Mi történik, ha összemixeljük a Rogue Legacyt egy folytatással, teszi fel a kérdést a Cellar Door Games. A válasz: hát a Rogue Legacy 2! A 2013-as játék nagy népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy lesz folytatása, talán csak az, hogy eddig kellett várni rá. A bejelentést a készítők egy rövid gif kíséretében osztották meg Twitteren.

A Rogue Legacy 2 megtartja elődje roguelite-hozzállását: a pályák procedurálisan generáltak lesznek, tehát nem lesz két ugyanolyan menet, van azonban benne folyamatos fejlődés. Karaktereink egymás örökösei lesznek, a bossok pedig halottak maradnak, ha egyszer legyőztük őket. A hivatalos leírás alapján a grindolás választás kérdése csupán, és akár az első szinten is végigjátszhatjuk a játékot, ha elég ügyesek vagyunk.

Az eredeti Rogue Legacy minden jelentősebb platformon tiszteletét tette, hogy a folytatással mi a helyzet, azt még nem tudjuk. Annyi biztos, hogy PC-n játszható lesz, hiszen Steam-adatlapja már van, és 2020 nyarán várhatjuk a megjelenését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...