Definitív kiadást kaphat a Mafia II

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb játékok buktak le idő előtt, hála a korhatár-besorolásokat végző szervezeteknek. Úgy tűnik, hogy definitív kiadást kap a Mafia második része, és a Saints Row: The Third remastere is úton van már.

A koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet két játékot buktatott le a minap. Ezek közül a Mafia II: Definitive Edition az érdekesebb, ahol a platformlistát még nem ismerjük ugyan, de szerencsére a cím így is elég beszédes ahhoz, hogy magabiztosan tippeljünk meg egy PS4-es, Xbox One-os (és esetleg PC-s) újramegjelenést.

A koreaiak szerint az SNK Gals’ Fighters is új platformot célzott meg magának, méghozzá a Nintendo Switch képében. A találgatások szerint a Neo Geo Pocket Coloron elrajtolt verekedős játék a készülőfélben lévő Samurai Shodown NeoGeo Collection előrendelői ajándéka lesz, valahogy úgy, mint a Samurai Shodown Switch-verziójánál a Samurai Shodown! 2 volt.

Az ESRB sem hagyott minket csámcsognivaló nélkül, az amerikai szervezet a Saints Row: The Third Remasteredről rántotta le a leplet, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik majd. Úgy tűnik, a Koch Mediánál alaposan felkészülnek az új rész bemutatkozására.

16.
16.
Yanez
#15: Én már csak PS-en meg 2DS XL-en játszok. :)
15.
15.
xanatos0911
#13: Megtalaltam én is, ki is próbálom holnap! Köszi az infót egyébként ;)

#14: Hidd el, érdemes adni egy esélyt neki. Próbáld meg a moddal esetleg, ha jut rá időd
14.
14.
Yanez
#12: Én már anno is untam és több óra játék után töröltem a gépről. Viszont, ha újrakezdhetném, talán másképp látnám. Tényleg jól jönne belőle egy remake vagy egy brutálisan minőségi remaster.
13.
13.
hedzsooo
#12: Én éppen most moddingolom a Mafia 1-et, valami remastered elnevezésű modot találtam hozzá ami 1 mod csomag gyűjtemény, azzal kezdek neki a tuningnak.. :)
12.
12.
xanatos0911
Hat ez nagyon durva, most szedtem elo 2 napja a Mafia 1-et, hogy nosztalgiazok egy kicsit. Az univerzum legjobb jateka, orok toplistas nalam is, kb azon nottem fel altalanos/kozepiskola alatt. Hiaba csojatek es eloregedett mar a grafika is, a hangok, zene, atmoszfera, sztori mind top 1 a mai napig. Akinek kimaradt az surogsen potolja!

Egyebkent en olnek egy remake-ert. Ha csak fele olyan minosegben is, mint ahogy a Capcom csinalja es mar is nyert ugyuk lenne.
11.
11.
crytek
#10: 2K.Bioshocknál már látták náluk mit jelent az újrakiadás....

Az 1-hez remake kellene mint amit most a Capcom csinál brutális nagy sikerrel. De ebbe munka van.. amit most a Mafia 2 majd kap abban nem lesz kb érdemi meló..De a célját így is el fogja érni egy elfeledett már senki által nem vett játékot újra el tudnak adni minimum 1-2 milliós db számban...Pc, xbox one ,xbox series x, ps4 ,ps5 tulajok majd veszik akiknek eddig nem volt meg.
10.
10.
GAMEROD
Első részt kellene teljesen felújítani az egy klasszikus. A második rész elég nagy visszalépés volt az elsőhöz képest, még akkor is ha vannak akiknek tetszik, de jogosan lett lepontozva mindenhol. kb. az első fél órájával törődtek utána már szartak bele a fejlesztők. Rengeteg félbehagyott, kidolgozatlan helyszín, copy/paste épületek és karakterek stb. és full arcade dlc-k.
9.
9.
DarkLord
Szerintem történet mesélésben nagyszerű a játék, én Vito-t is bírtam bár Joe nagyobb arc volt benne (kár, hogy a DLC-ben olyan sehányas küldetéseket kapott csak és nem egy sztori orientált cuccot). A látványa mai napig jól fest simán. Szóval tényleg, ha már nyúltak valamihez, akkor az első részhez kellett volna, de azzal nagyobb meló lett volna, mert azt csak kicsit felfércelik és kész is a csoda(de, mint írtam felesleges, mert nagyon szép mai napig a játék).
7.
7.
shorty123
#2: Pedig az 1-et még most sem késő pótolni sztem
6.
6.
Anti4730
Inkabb gta4 remasterednek orulnek.
5.
5.
playstation4
4.
4.
Obi Wan Kenobi
#1: Talán majdnem annyian mint annak, hogy végre kapjad a bant.
3.
3.
Extol
Jó volt a második rész valóban, de az elsőnek a nyomába se ér
2.
2.
kryszisz
Pont tegnap néztem YouTube-on egy 2.-3. részt összehasonlító vidit, mintha csak megéreztem volna. Hát, nem mondom, hogy nem szerezném be szívesen PS4-re, mert imádom, de ehhez a játékhoz teljesen felesleges szerintem definitív kiadás, elég jól öregedett, és nagyjából mindenben köröket ver a 3. részre. Az első viszont a kezdő missziókat kivéve kimaradt, mert régen még béna voltam hozzá, aztán meg már valahogy nem került elő soha. Na, annak ennélfogva jobban örülnék:) a Saints Row 3-at viszont tuti beszerzem újra, zseni az a gém, igazi agymenés:D
1.
1.
crytek
Jó rész ,de szerintem az első felpimpelésének többet örülnének
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...