Fotómód a Forza Motorsport 2-ben

  • Írta: tjames
  • 2007. február 23.
  • Hír
Képek, leírások, és videók formájában egyre több infómorzsát potyogtat a Microsoft a napról-napra egyre közeledő, X360 exkluzív Forza Motorsport 2-ről.
Képek, leírások, és videók formájában egyre több infómorzsát potyogtat a Microsoft a napról-napra egyre közeledő, X360 exkluzív Forza Motorsport 2-ről.


Egy friss videó a játékba épített fotómódot mutatja be ezúttal nekünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a visszajátszások alkalmával lencsevégre kapjuk az izgalmas, és megörökítendő pillanatokat. A videóban többek közt ismét megcsodálhatjuk a játék grafikáját, ami szintén nem utolsó!
9.
9.
devidbecsi
Ezektől a gamektől ne várjunk semmit. de igazán átírhatnák ezeket pc-re is
8.
8.
air
Szép,szép de ez egy NEXTGEN konzol.Lesz ennél jobb is.Ja és a GT4 a mai napig felveszi a versenyt az autós gamékkal.

t.roli haver vagy!
7.
7.
surikagabi
Röhöghetsz öcsikém, de a tény az tény GT4 az öreg, és nagyon sokat játszottam vele (Nem attol lessz szép és jó egy játék mert sokat költenek rá). Néhány pánya és az autók OK azok valobban szépek, de 2004-ben ennek volt a helye. ma meg ma van! Az, hogy valaki PC-s vagy X-es az az ő saját magánügye senkinek semmi köze hozzá, de aki ilyet mond az sem lehet pártatlan. Különben én PS fun vagyok ill. voltam, de amit mostanság csinálnak az botrány, Ezért elmentem és vettem egy xb-t, teljesen rendben van a dolog és jó!
6.
6.
CULO
Télleg nagyon ígéretes! Várom már!
5.
5.
VID993HUN
Ja és én is várom a gémet nagyon :)
4.
4.
VID993HUN
Nekem megvolt a GT4 és szerintem egy Ps2-es játékhoz képest nagyon szép a grafikája, és a fizikával semmi baj.
3.
3.
t.roli
Röhögnöm kell!!! 2000-es garfikája a GT4 nek!!! De LOL vagy gamez. A GT4 1.: nem szar a garafikája, vetekszik egy mai PC-s Szimulátor játékéval (a Carbon a közelébe se ér) 2. A fizika is kitünő, csak annyi hátránya van hogy nem törik az autó! Ami nem is olyan nagy dolog ha egy játékban 750 féle autó van, a Carbonban nem tom hirtelen mennyi van, de biztosíthatlak róla hogy max 60! De ha szeretnél vitázni velem utánanézek a két szép szemedért. Ja és a GT4 annyi pénzből készűlt mint Magyarország egy éves kölcségvetése (vagyis az egyik legdrágább Game). És ennek meg is lett az eredménye mivel a grafikája hatalmas. De szerintem PC-s lehetsz vagy erősen X-boxos ha van képed oltani a GT4 grafikáját. Amúgy a GT4 ben a fotómod az nagyon COOL lett mert feltupírozta a képet többszörös élsimitással és hát egy fényképpel össze is lehet téveszteni (Tapasztalat. Nem csak kitalálom. Sok ember azt hitte a GT4-es képekre hogy fénykép...) És ez a játékvideó is tuti ajátékból van kivágva. na hellóóóó
2.
2.
heavenly sword
A grafika közel nem lesz olyan szép mint a videóban, az biztos, de már várom.
1.
1.
nfsman
kedves névtelen!

a photo mode máe a need for speed carbonban is benne volt sőtt még sok más játékban is ha eddig nem zavart akkor mért pont most jött ez elő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...