Remastered verziót kap a Saints Row: The Third

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a hétvégi pletykák, tényleg ellátogat a nyolcadik generációs konzolokra, PC-re pedig újra megjelenik a 2011-es Saints Row: The Third, méghozzá az eddigi legteljesebb pompájában.

Az őrült széria harmadik felvonásának a ráncfelvarrását a Spearsoft dolgos fejlesztői végzik, akik többek között újratextúrázott környezettel, karaktermodellekkel és feltuningolt fényeffektekkel kedveskednek, az új és régi rajongóknak egyaránt.


Akik beneveznek a csomagra, természetesen mellé kapják az eddig megjelent három nagy kiegészítőt, valamint a összes eddig megjelent letölthető tartalom is a 39,99 dolláros üzlet része.

Nem is kell már sokat aludnunk rá, hiszen a Saints Row: The Third Remastered idén május 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az utóbbin az Epic Games Store áruház lett egyelőre megerősítve.


 
9.
9.
olymind1
Inkább az 1-2 részt remasterelték volna PC-re, vagy csinálják a következő részt.
8.
8.
markoci555
nézzenek rá inkább a 2-es bughalmazára

3asnál inkább fizikai újítás kéne, grafika az úgyahogy oké
7.
7.
elfdefender
A Saints Row 2 RM-et sokkal jobban varom, mivel a harmadik epizod meg most is eleg jol nez ki.
6.
6.
Caleon
Imádtam minden percét. Jó lesz újra játszani vele.
5.
5.
Heldengeist
#4: Nekem PC-n egyáltalán nem tűnt rondának. Nem ez volt az év legszebb játéka, de bőven hozta a szintet.
4.
4.
shatterhand
Rá is fér. Nem vagyok grafika buzi, de irtó fapados volt prevgenben. Lehet pc-n nem volt ilyen ,de konzolon még akkor se ütötte meg a minimum szintet.
3.
3.
Rókalesőcipő
#2: Ja és a modokat tuti el lehet majd felejteni :/
2.
2.
Rókalesőcipő
Faxomat má'! Álljon már a sarkára az a szakállas hájpacni! Az epic tudtommal teljesen elzárkózik az ilyen játékoktól. Hatalmas didkókkal, egy szál tangába (vagy anélkül) is nyomulhatsz. Érdekes az nem zavarja őket. Gyanús hogy le lesz butítva, egyes ruhadarabokat és a bézbólütő műbrokit is lehet kiveszik. Az úgy meg már nem SR hiába a csili-vili graf.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...