A Ring Fit Adventure és a Dark Souls III esete

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Vannak, akik sportot űznek abból, hogy a Dark Souls-játékokat a lehető legalkalmatlanabb kontrollerekkel játsszák végig, a kreativitásuk pedig nem ismer határokat: most a Ring Fit Adventure kiegészítői találkoztak a Dark Souls III-mal.

A From Software játékai egyébként is komoly kihívást ígérnek, de amikor valaki a Donkey Kong: Jungle Beat bongóival vagy a Guitar Hero-sorozat gitárjával próbálja végigjátszani őket, az a mazochizmus egy egészen új szintjét jelenti. A korábban A Twerking Yoshi művésznéven futott SuperLouis64 úgy gondolta, hogy tudja még ezt tetézni, az épp futó kísérletében a Dark Souls III-at játssza végig a Ring Fit Adventure kiegészítőivel.

A Ring Fit Adventure a Nintendo Switch szerepjátékba öntött fitneszjátéka, ahol az egyik Joy-Cont egy köralakú, összepréselhető kiegészítőben, a Ring-Conban kell elhelyeznünk, a másikat pedig a lábunkra kell erősíteni: a kettő együtt ellenőrzi azokat a gyakorlatokat, amelyeket annak érdekében kell végrehajtanunk, hogy előrejussunk a játékban, és fejleszteni tudjuk a karakterünket. Annak idején egy hosszabb videó is megjelent az anyagról, amely bemutatja a működését, ezt itt tudjátok visszanézni.

Hősünk tehát ezt a kiegészítőcsomagot drótozta össze a Dark Souls harmadik részével, és természetesen igyekezett a lehető legjobban összehangolni a játék irányítását az eszközökkel: a karakterünk csak akkor mozog, ha egy helyben futunk (a mod még arra is figyel, hogy elég magasra emeljük a térdünket!), a támadásokhoz össze kell préselnünk a gyűrűt, míg az Estus-flaskák elfogyasztásához le kell guggolnunk.

Az biztos, hogy jó kondiban lesz a kolléga, ha egyszer eljut a játék végéig!

1.
1.
DragonBleacPiece
a szuperhősök köztünk járnak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...