Pókemberrel erősít a PlayStation Now

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 7.
  • Hír
Link másolása
Hálóhintázás, golfozás és végtelen ámokfutás vár ránk a PlayStation Now áprilisi kínálatában. Üröm az örömben, hogy a szolgáltatás Magyarországról hivatalosan továbbra sem elérhető...

Nagyon tolja a Sony is a streamingszolgáltatását az Xbox Game Pass elleni harcban, ezért áprilisban olyan játékokat állít csatasorba, mint a Marvel's Spider-Man, a Just Cause 4 és a The Golf Club 2019.

Így először próbálhatják ki a PC-s játékosok is az Insomniac csodálatosan sikerült Spider-Man játékát, igaz, csak streamelt minőségben. A PS4-tulajok le is tölthetik a játékokat a gépükre, a jobb felbontásért és a lagmentes játékélményért. Mind a két tábor idén július 7-ig pofozhatja Spidey-val New York bűnözőit, valamint október 6-ig robbantgathat a Just Cause 4-ben.

Sajnos a PlayStation Now szolgáltatás továbbra sem érhető el Magyarországról hivatalosan, és úgy tűnik, a Sony is kezd átállni arra, hogy a jelenlegi generáció játékait adja az előfizetőknek, a PS2-es, PS3-as címek helyett. Ami csak azért szomorú, mert nagyon úgy tűnik, a következő generációban is ez lesz az egyetlen módja a nosztalgiázásnak...


2.
2.
godach
#1: Most ezt ahogy elolvastam, eszembe jutott milyen jó is lenne egy Nemzet Aranya 3. Vagy Indiana Jones 6. Vagy Tomb Raider 2020 esetleg Uncharted 5.
A lényeg, hogy olyan jó kis kódfejtések legyenek benne, mint amilyen a te hsz-ed xD
1.
1.
spikee576
Felvette a Sony kis orszagunkat a tamogatott orszagok koze pl:Magyarnyelvu menu,Magyar felirat tamogatasa.1x lehet megszuletik a nownal is a lehetoseg.De nemnagy problema nekem Uk meg Usa regisztracio van es minden klappol.Ha az ms megoldja az xcloudra a hazankbol valo regizest akkor a Sonyis megfogja,hogy nelegyen lemaradva de ez nekunkcsak joljonne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...