Nyáron is visszatér a The Game Festival

  • Írta: szlav
  • 2020. április 14.
  • Rendezvény
Link másolása
A jelenlegi körülmények miatt törölt E3 hetében tér vissza Geoff Keighley digitális játékfesztiválja. A The Steam Game Festival: Summer Edition kiváló alkalom lesz arra, hogy még a megjelenés előtt kipróbáljunk egy csokornyi játékot.

Habár az idei nagy videojátékos rendezvényekről sajnos le kell mondanunk, nincs minden veszve, Geoff Keighley digitális játékfesztiválja ugyanis készen áll arra, hogy platformot adjon a (főképp feltörekvő és független) fejlesztők alkotásainak. Előző hónapban a GDC-t volt hivatott helyettesíteni a The Game Festival tavaszi kiadása, nyáron pedig az E3 helyett számíthatunk egy ehhez hasonló digitális rendezvényre.

Keighley tegnap este Twitteren jelentette be, hogy június 9-én kezdetét veszi a The Steam Game Festival: Summer Edition, melynek keretei közt egy héten keresztül játszhatunk majd olyan játékok demóival, melyeknek eredetileg a showflooron lett volna a helyük. Ahogy azt a címből is kitalálhattuk, ezúttal is a Valve platformja ad majd helyet az újdonságoknak.

További érdekesség, hogy Keighley a bejelentés végén elhintette: a fesztivál ezúttal több platformra is ellátogat, így könnyen elképzelhető, hogy ezúttal a konzolosok is belekóstolhatnak majd néhány játék korai változatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...