Mozgásban a NieR: Reincarnation

  • Írta: szlav
  • 2020. április 18.
  • Videó
Link másolása
Végre élesben, mozgás közben is láthatjuk az iOS-re és Androidra bejelentett NieR: Reincarnationt. A Square Enix felügyelete alatt készülő mobiljátékról nem sok részletet árultak el, de a szegényes infómorzsák közt érkeztek jó és rossz hírek is.

A néhány hete leleplezett NieR: Reincarnation végre megkapta az első valódi gameplay-videóját, ezek alapján pedig egy igen tisztességesen festő kalandot dobott össze az Applibot csapata. Habár túl sok akciót nem láthatunk az egyperces klip alatt, úgy tűnik, hogy a játék problémamentesen fut majd a hagyományos érintőképernyők virtuális kontrollerén, így nem kell feltétlenül külön kontrollert hozzácsapni a mobilunkhoz.

További jó hír, hogy a játék ingyenesen hozzáférhető lesz, ennek azonban várható módon meglesz az árnyoldala is. Yoko Taro, a játék tervezője elárulta, hogy a Reincarnation tartalmaz majd gacha-elemeket, úgy tűnik tehát, hogy gyűjthető virtuális tárgyakkal és egy ehhez kötött, effektíve loot box-rendszerrel kívánják jövedelmezővé tenni a fejlesztésüket.

4.
4.
Cole
Az ilyen bemutatók mindig hitelesen tükrözik a játékok futási képességeit. Hát igen.
3.
3.
Daniel21
Már látom előre hogy a változó kamera állásoknak köszönhetően, az irányítás tragikus lesz, de add hogy ne legyen igazam!
A soundtrack meg Square Enix-hez méltóan hangulatos lesz, ami zene füleimnek. :3
2.
2.
Mortis
#1: Most, hogy érzelmileg kötődsz a játékhoz, itt az ideje hogy ezt kihasználjuk s nevetségesen sok pénzt kisajtoljunk belőled. Gotcha!
1.
1.
Semmi gond, max nem játszunk vele. A Gasha a legundorítóbb lootbox fajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...