Bemutatkozik a Buzz! Junior: RoboJam

  • Írta: Daks
  • 2007. február 26.
  • Hír
Link másolása
Játssz, ameddig csak bírsz a Buzz! Junior második részével: a RoboJam-mel! 25 új játék, 4 új szereplő, gyorsaságot és ügyességet igénylő interaktív játékok!
Játssz, ameddig csak bírsz a Buzz! Junior második részével: a RoboJam-mel! 25 új játék, 4 új szereplő, gyorsaságot és ügyességet igénylő interaktív játékok!

Hivatalos közlemény: "A Buzz! az idei nyártól ismét tündököl: fergeteges high-tech családi móka érkezik a PlayStation®2-re. A Sony Computer Entertainment Europe három új Buzz! résszel jelenik meg! A Junior mayhem in the pipeline és a Buzz! Junior: RoboJam kerülnek elsőként a boltokba, majd októberben a Buzz! Junior: Monsterama, végül a Buzz! Junior: DinoStars 2008. márciusában.  A Buzz! sorozat TV stúdiós vetélkedői helyett a Buzz! Junior egészen új játékmódot kínál a családoknak, a híres Buzz! berregők színes nyomógombjainak segítségével. Ezek a villámsebes ügyességi és gyorsasági játékok ideális szórakozást nyújtanak szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

A Buzz! Junior: RoboJam egy futurisztikus világba repíti el a felhasználót, ahol szemtelen robotok vadásszák le a rakétákat, táncolhatunk egy óriási űr polippal, sőt, azt is kipróbálhatjuk, hogyan boldogulunk autós törésteszt-próbababaként. Akár egyszerre négy játékos is megragadhatja a berregőt, és bekapcsolódhat a Robot Akadémia csatájába, ahol 25 különböző versenyszámban lehet versenyezni mogyoró pontokért. Gyűjtsd Te össze a legtöbb mogyorót, és legyen Tiéd a Hónap Robotja díj! A nagy oktánszámú csúcsizgalom garantált!

A rendkívül sikeres Buzz! Junior: Jungle Party nagy izgalommal várt folytatása, a Buzz! Junior: RoboJam egy olyan vicces, igazi játékcsemege, ami tovább erősíti azt a véleményt, hogy a Buzz! Junior – kizárólag PlayStation®2-n – a következő generációs családi játékok éllovasa.
  • Az új Buzz! Junior mókák egy egész galaxist megtöltenek: verekedd át magad a lávatavak, fekete lyukak, rozsdás futószalagok és mogorva robot főszakácsok világán!
  • Nem jött össze négy játékos?  Semmi baj – a Buzz! Junior: RoboJam fel van szerelve a teljesen új “SmartBot” mesterséges intelligenciával. Ha nem vagytok elegen, a PlayStation®2 majd kipótolja a hiányzó játékosokat. De ha egyedül játszol, akkor is egy teljes robotcsapat ellen veheted fel a harcot.  
  • Ez a játék igazi társas élmény – a résztvevők egymást segítve oldhatják meg a vicces feladatokat – a Buzz! Junior: RoboJam-et minden szülő jó érzéssel veheti meg a gyerekeknek!
  • Gondoltad volna?  Olyan könnyű, hogy még Apa és Anya is elboldogul vele!
Fő jellemzők:
  • 1-4 játékos vehet részt a mókás kalandokban
  • 25 teljesen új játék, tíz különleges Csapat Kihívással
  • Egy teljesen új világ, fényévekre a Buzz! Junior: Jungle Party-tól – de ugyanaz az elképesztő Buzz! Junior játékstílus, ami már a gyerekek kedvence lett
  • Építs Saját Robotot: a játékosok saját személyiségük szerint testre szabhatják a színes fiú, illetve lány robotokat
  • A Buzz! Junior játék hamarosan megjelenő darabjaira érdemes lesz odafigyelni!
  • A gyerekek imádják – de a felnőttek sem fognak tudni ellenállni a kísértésnek!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...