Látványos előzetesen a Bionicle: Quest for Mata Nui

  • Írta: szlav
  • 2020. április 21.
  • Videó
Link másolása
Szeretjük a rajongói játékprojekteket, így reménykedünk benne, hogy előbb-utóbb elkészül a Bionicle: Quest for Mata Nui is. A remekül festő, nyílt világú akció-RPG egy látványos trailerrel mutatkozott be.

Vannak olyan rajongói fan-made játékok, amelyek mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. Ilyen Crainy alkotása is: a megszállott fejlesztő hat éve dolgozik egy impozáns nyílt világú szerepjátékon, ami a LEGO Bionicle robotok ősi szigetére, Mata Nuira kalauzol el bennünket. Az alkotása a minap kapott egy igazán látványos előzetest is, íme:

Bizony, nem mindennapi sufniprojektről van itt szó. A Quest for Mata Nui egy szabadon bejárható nyílt világot, izgalmas fejlődési és harcrendszert, rengeteg küldetést és hatfős többjátékos módot ígér. A bökkenő azonban (ahogy az lenni szokott) a licenceléssel lehet, Crainy ugyanis teljes függetlenül fejleszti a játékát a Bionicle-jogokat őrző LEGO háta mögött. A tervek szerint a Bionicle: Quest for Mata Nui teljesen ingyenesen elérhető lesz, az alkotója nem kívánja pici forgalomba hozni azt, így talán reménykedhetünk benne, hogy nem csap majd le a dánok haragja. Akárhogy is legyen, nézzünk bele ismét a játékmenetbe!

1.
1.
Matt8888
Hát ez valóban nem semmi volt és durva hogy gyerekkoromat idézi fel :D
Látszanak a vágások az eredeti teaser videókból, ám bíztató a dolog. Nagy respect a tagnak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...