The Mandalorian - jöhet a harmadik évad is

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint alig ért véget a The Mandalorian második évadának forgatása, már meg is kezdődtek a folytatás munkálatai: úgy tűnik, a Disney egy darabig nem eresztené el Mando és Baby Yoda kezét.

Miközben továbbra is bizonytalan, hogy miként alakul a Star Wars mozis jövője, a Disney+ dúskál a Star Wars-tartalmakban: épp fut a The Clone Wars animációs sorozat utolsó évada, készül az Obi-Wan Kenobi- és a Cassian Andor-sorozat, októberben pedig a The Mandalorian második évadát is műsorra tűzik.

És a hírek szerint ezzel még nem érnek véget Mando és Baby Yoda kalandjai, a Variety legalábbis úgy tudja, hogy már meg is kezdődtek a harmadik évad munkálatai. Ez persze még előkészületeket jelent mindössze, a lap forrásai szerint arról van szó, hogy "néhány hete" a grafikusok belevágtak a concept artok rajzolásába.

Arról természetesen már végképp nincs tudomásunk, hogy miről szólhat a harmadik felvonás, elvégre a második szezonról sem hallottunk sokat: a hírek szerint Ahsoka Tano karaktere végre élőszereplős formában is feltűnik ugyan Rosario Dawson alakításában, de még ez sem biztos egyelőre. Úgy tudni, a folytatásban a Terminátorból és az Aliensből ismerős Michael Biehn is szerepet kapott.

A korábbi beszámolók alapján egyébként úgy tűnik egyelőre, hogy a Marvel-sorozatokkal ellentétben a The Mandalorian munkálatait nem érintette a koronavírus-járvány.

1.
1.
Hab
Remélem jobb lesz a sztori a 2. évadban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...