Film készül Az éhezők viadala előzményei alapján

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Májusban kerül boltokba Az éhezők viadala-regénysorozat előzményeit elmesélő The Ballad of Songbirds and Snakes, a Lionsgate pedig már be is jelentette, hogy vászonra viszi a történéseit.

Visszatér Az éhezők viadala-sorozat, a Lionsgate bejelentette, hogy filmet készítenek Suzanne Collins május 19-én megjelenő The Ballad of Songbirds and Snakes című előzményregényéből. A rendezői székbe ezúttal is az elmúlt három epizódot jegyző Francis Lawrence ül majd, míg a forgatókönyvet Michael Arndt (Toy Story 3, Catching Fire) írja. 

A történet főszereplője a 18 éves Coriolanus Snow, így az események hosszú-hosszú évekkel azelőtt veszik kezdetüket, hogy az úriember Panem zsarnokává vált volna. Habár a Snow családnak voltak nehéz időszakai, a sármos és elbűvölő Snow jó lehetőséget lát a szerencséje megfordítására, mikor megválasztják mentornak a tizedik Éhezők viadalára. A lelkesedése akkor hagy alább, amikor megtudja, hogy az elszegényedett 12-es körzet jelöltjét lesz kénytelen istápolni.

2.
2.
flydomi
#1: Lehet,hogy a film tartalmazni fogja reszletesen,h "miert borult meg a vilag",es,h hogy lett a viadal.Tul egyszeru lenne csak Panem "eletutjat" bemutatni.
1.
1.
Rókalesőcipő
Én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy lett az első viadal, hogyan? miért? Mi volt a nagy háború előtt? MI vezetett oda hogy úgy megborult a világ.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...