Hamarosan élesedik a GOG Galaxy 2.0

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 23.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt Red digitális áruházának klienséből hamarosan hivatalosan is élesedik a 2.0-s verzió, elhagyva így a bétateszt időszakát. Teljesen megújult külső és egyéb hasznos új funkciók várják a PC-s játékosokat.

Steam, Origin, uPlay, Epic Games Store, Bethesda Launcher, Battle.net és még akkor nem is vagyok benne biztos, hogy nem hagytam ki valamit. Nem egyszerű a PC-n játszó gamereknek kiigazodni a rengeteg kliens között, ahol a játékaikat tárolják. Pont ezért határozta el a lengyel csapat a GOG Galaxy 2.0-val, hogy összefogják egy nagy csokorba az összeset, így a játékosok jóval könnyebben átláthatják, mind a gyűjteményüket, mind azt, hogy mivel játszanak a barátaik a különböző platformokon.

A GOG Galaxy 2.0 ráadásul a PC-s kliensek mellett még a konzolos játékainkat is felismeri, ha szinkronizáljuk a profiljainkat. Igaz, elindítani nem tudjuk a gépünkről őket, de legalább az achievementjeinket egy helyen láthatjuk, az ismerőseinkkel együtt. A PC-s játékainkat természetesen futtathatjuk a GOG rendszeréből, ami bár párhuzamosan megnyitja a másik klienst is, de legalább nem kell ide-oda ugrálnunk köztük.

A legfrissebb hírek szerint GOG Galaxy 2.0 heteken belül kilép a bétatesztből, és akkor kiderül majd, hogy mennyire tetszik a játékosoknak a megújult felület.

9.
9.
Csokis
#8: Ja, és persze a Lutris is https://lutris.net/. :)
8.
8.
Csokis
Linux-on már létezik ilyen kliens egy ideje, a GameHub, https://tkashkin.tk/projects/gamehub/ Még itch.io támogatás is van!
7.
7.
adamsfamily
Azért ez egy elég jó ötlet.Számítógépre annyi launcher van,hogy sokszor azt se tudom,hogy mi van meg és hol.
6.
6.
Nekem az a bajom, hogy minden inditasnal elfelejti, hogy a Steam (a legnagyobb konyvtaram) hozza volt csatolva. Irtam rola ticketet de azota is ugyanaz, tetszik de igy sajna csak egy ujabb kliens, max neha belepek poenbol...
3.
3.
Heldengeist
Igazán már csak két hiánya van a GoG-nak. Az egyik, egy tisztességes kétfaktoros azonosítási lehetőség. Az email nem az. FreeOTP támogatás és/vagy saját mobil kliens kellene (mint a Steamnél). A másik, hogy a GoG-nak nincs PC kliense. Windows és MAC kliense van. Ez még egy dolog, amivel kapcsolatban még a Steam mögött járnak.
1.
1.
+1
Végre egy értelmes kliens.
Hónapok óta használom, max hátránynak azt tudom felhozni, hogy megnyitja a játék eredeti kliensét is.Ezt leszámítva csillagos ötös.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...