A Gears of War 2 szebb lesz elődjénél

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az Epic még mindig nem erősítette meg hivatalosan az X360-as a Gears of War folytatását, azonban némi információt mégis csiripelnek vele kapcsolatban a madarak.
Bár az Epic Games még mindig nem erősítette meg hivatalosan az X360-as a Gears of War folytatását, azonban némi információt mégis csiripelnek vele kapcsolatban a madarak.



Ugyan számos pletyka felröppen egy esetleges második rész készültéről (sőt a harmadik epizód kérdése is felmerült már) az Epic eleddig nem volt hajlandó bejelenteni a címet. Cliff Bleszinski, a csapat egyik feje az amerikai Electronic Gaming Monthly magazinnak azonban azt állította, hogy ha lesz második rész, az szebb lesz elődjénél. Cliff úgy érzi, hogy az Xbox 360-ból még jóval többet ki lehet sajtolni, mint azt az eredeti Gears of War esetében tették az Unreal Engine 3.0 segítségével. Az úriember mindezek mellett megígérte: a folytatás a lehető legjobban kihasználja majd a Microsoft újgenerációs konzolja által nyújtott valódi teljesítményt.

16.
16.
Hoffman
ott a pont sztem a világ legjobb játéka a GOW ( bár ez csak egy vélemény ) én kijátszottam mind2-öt ugyhogy tom hogy naon cool !!
15.
15.
Norrec1
Na láttom rendet kell itt teni egy-kétt dologban!

1.Aki nem játszott a GOW-al az ne pofázon hogy szar játék!

2.Aki nem játszott vele online vagyis az xboxlive-on az ne pofázon hogy szar játék!

3.A Crysis egy nagyon rövid techinkai demo!

4.Óriási a külömbség LCD-tv és sima CRT-tv között!

5.Kevesebbet kockuljatok hátha a nők is észre vesznek meg még a nap is rád süthet!



Üdv
14.
14.
FNorberto
minek vitázni:(én csak örülök hogy van valami életjel és hogy CliffyB lelkesedik a folytatásért:D
13.
13.
Hycker
"A Crisisnek is sokkal nagyobb lesz a füstje,mint a lángja,mind grafikailag,mint játékmenetét tekintve"



Te miröl beszélsz? Mért van az hogy a Crytekes srácok által összepakolt cucc az egyik legjobb FPS még mindig pedig Március 23. án lesz 3 éves? Ez azért némi garancia arra hogy a következő gammájuk nem lesz egy felejtős egyszer végigtolos game
12.
12.
bergkamp
nem tudom sajnos hogy miylen a lost planet:(

nincs meg

azt tudom hogy a gow volt az első game amivel játszottam az x-emen:)

és nekem tetszett, habár a sztori része elég gagyi volt.

viszont az biztos h a farcry a százszor jobb, most toltam végig

és most kezdem el az obliviont)
11.
11.
bergkamp
hát nem tudom....

szerintem szép a grafika, persze izlés kérdése, de attól hogy neked nem tetszik, mert más a stílusod attól ,még másnak tetszhet ez a grafika megközelítés
10.
10.
bergkamp
gyönyörűek ezek a shotok amit linkeltél:)
9.
9.
bergkamp
persze átlehetne , mert tudni fogja ő d 9-et is és ki tudja lehet h előbb utóbb át is fogják

de a crysis igazi hatalma a d10ben lesz és ezt akarják ki használni

de ez csak magán vélemyény
8.
8.
Hycker
Crysisről: http://www.crytek.com/games/index.php?s=xsis
Ebböl adódik hogy nem csak DX10es verzio lesz mert jön XPre is. Azt meg már régen tudjuk hogy xp alá nem lesz DX10. szvsz át lehetne portolni konzolra is.
7.
7.
bergkamp
most nem azért de a gow szerintem rendkivűl szép:)

és az is marad.

a crysis-t azért nem akarják x-re kiadni mert teljesen átkéne dolgozni, mvel d10el mgy és az x d9es.

sok munka és pénz lenne, de szép lenne az x360 csak d10es effektek nélkül
6.
6.
fojesz
Nem bántottál meg. :) De: mikor ezt a hírt kitettem, úgy gondoltam, hogy néhányakat érdekelhet: egyfelől a GoW1 elképesztően népszerű itt is. Másfelől a folytatás egy gyakorlatilag nem létező semmi, így minden egyes információdarab érdekes lehet. Harmadszor még mindig tartom azon véleményem, hogy a Gears of War nagyon szép játék volt, így érdekes lehet hogy ha még rátesznek egy lapáttal, akkor mi sül ki belőle. Ennyi.
5.
5.
fojesz
Gondolom azt egyik nagyokos sem vette figyelembe, hogy a Gears of War 2-t nem jelentették be, eddig csak pletyka szinten votl róla szó. Még hogy minek kihírezni... azért hogy plusz 500 karaktert gépelhessek. :|
4.
4.
nimat16
Cliff rátapintott a lényegre!Bizony már nagyon régóta érlelődött bennem,hogy bizony a GoW lehetett volna sokkal szebb is.Látva az Unreal Engine 3.0-ás techdemókat én egyből arra gondoltam hogy lehetne szebb is.Egyébként én egy ilyan grafikamaximalista vagyok.Sokat számít nekem!
3.
3.
Constantin00
Ennek a cikknek sok értelme van. Mit mondhatott volna? "Hát mi a következő Gears of War-t nem akarjuk olyan szépre, csinálunk inkább valami rondábbat, és jó sok pénzért eladjuk!" Ugyan már, Persze hogy ezt mondja!
2.
2.
TOM X
az nagyon durva lesz!!!!
1.
1.
fojesz
Izé... az Unreal Engine 3.0 esetében kicsit nehezen tudok elképzelni ennél a látványnál durvábbat. Azért ez ennyire nem magától értetődő tény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...