Készül a Brothers in Arms-tévésorozat

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Most futott be a hír, hogy a Gearbox csapata összeállt Scott Rosenbaum showrunnerrel, hogy együtt élesszék fel a méltatlanul elfeledett szériát. Igaz, ezúttal nem játékként, hanem TV-s sorozatként.

Talán sajnos már csak keveseknek cseng ismerősen az eredetileg 2005-ben bemutatkozott játéksorozat, a Brothers in Arms neve. A Gearbox méltatlanul elhanyagolt szériája, bár megélt két teljes értékű folytatást (és egy-két mobilos/egyéb kitérőt), régóta nem hallatott magáról, a legutóbbi rész, a Furious 4 meg sem láthatta a napvilágot.

Most azonban vigaszként érkezett a hivatalos hír, hogy élőszereplős sorozatként tér vissza a franchise. A sorozatban nyolc katona történetét követhetjük majd végig, akik tábornokukat igyekeznek kiszabadítani a német fogságból, mielőtt kifaggatnák belőle a normandiai partraszállás részleteit. A készítők azt ígérik, hogy a szövetségesek oldala mellett a tengelyhatalmak nézőpontja is be lesz mutatva.

Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de nagyon reméljük, hogy hamarosan egy Band of Brothers minőségű sorozattal leszünk gazdagabbak.

1.
1.
crytek
A játék körül lenne már végre mozgolódás. Ilyen jó szériát hagyni porosodni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...