Maid of Sker - a walesi folklórból merítő horror lesz

  • Írta: gorien
  • 2020. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Walesi népmesék, dalok és legendák ihlették a Maid of Skert, aminek a történetét a SOMA írója jegyzi. A brit túlélőhorrort a legtöbb platformon már júniusban birtokba vehetjük.

Belsőnézetes pszichológiai horrorból már bőven találkoztunk néhánnyal az elmúlt években, de talán nem sok olyan volt, amely a walesi folklórhoz nyúlt volna a parafaktorért. A Maid of Sker 1898-ba kalauzol el minket, a Sker Hotelbe, amely igazi rémségek tanyája lesz. Nincs fegyverünk, amivel felvehetnénk a harcot a ránk leső veszélyekkel, az életben maradásunkat a lopakodási készségünk garantálhatja.

A Wales Interactive csapata a Don't Knock Twice és a SOMA írójával állt össze, hogy létrehozza a Maid of Skert. A játék történetének fő forrása Elisabeth Williams tragédiája – legenda egy nőről, akit az apja bezárt a szobájába, ahol meghasadt a szíve. A walesi ihletés a zenei világában is megmutatkozik, híres népdalok feldolgozásait hallgathatjuk majd a túlélés közben.

A játék eredetileg 2019-ben jelent volna meg, azonban egészen idén júniusig kell várnunk, hogy kézbe vehessük PC-n, Xbox One-on vagy PlayStation 4-en. A switcheseknek tovább tart a várakozás: ők csak októberben játszhatnak vele.

2.
2.
user101
Valamiért minden kezdő / indie / nem annyira felfutott csapat kényszeres képzettel bír, hogy horror játékot kell csinálnia, mert azt könnyű. Pedig baromira nem... Nem értem miért ez a style a zsáner közöttük ?!
1.
1.
crytek
Imádjuk a horror játékokat minden formában jöhet! Jónak tűnik nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...