Dátumot és előzetest kapott a Deadly Premonition 2

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Idén nyáron egyszerre folytatást és előzménysztorit kap a Deadly Premonition. Az A Blessing in Disguise alcímmel érkező második rész egy titokzatos előzetessel és néhány friss képpel alapozza meg a hangulatot.

Elsőre talán a Bond-filmek intróihoz hasonlíthatnánk a Deadly Premonition 2 legújabb előzetesét. A másfél perces klip eléggé absztrakt ahhoz, hogy gyakorlatilag semmit ne áruljon el magáról a játékról, leszámítva azt, hogy július 10-én számíthatunk a megjelenésére. Ettől függetlenül mégis érdemes belelesni Swery legújabb agymenésébe:

Szerencsére nem kell York nyomozóéhoz hasonló képességekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy többet is megtudjunk a tíz évvel ezelőtt megjelent kultklasszikus "folytatásáról". Nem véletlen az idézőjel, hiszen a földöntúli rejtélyeket tartogató kaland párhuzamosan játszódik majd a jelenkori Bostonban és a múltban, Le Carré fiktív városában.

A két idősíkot ezúttal két különböző főhős szemszögéből élhetjük át: York ügynökkel a tizennégy évvel ezelőtti eseményeket tárhatjuk fel, az új főszereplőnk, Davis ügynök pedig 2019-ben veszi fel a fonalat az FBI oldalán - valószínű persze, hogy a két nyomozás valamilyen módon összekapcsolódik majd. Akárhogy is legyen, abban biztosak lehetünk, hogy York és Davis oldalán is rengeteg tennivaló és felfedezésre váró helyszín vár ránk a nyílt világban.

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise tehát július 10-én jelenik meg Nintendo Switchen.

2.
2.
Duken
Le is töltöttem az első részét switchre gyorsan. Anno szerettem a Twin Peakses hangulatát. Remélem keresztényként szabad ilyet...
1.
1.
Razielhu
Wow ez egy elég nagy meglepetés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...