Bemutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Rendhagyó módját választotta a Ubisoft az új Assassin's Creed teaselésének, a BossLogic néven futó művész ugyanis egy maratoni, nyolc órán át tartó stream keretei között rajzolta meg a játék leleplező artworkjét. Holnap jön az első trailer!

Igaznak bizonyultak a pletykák, tényleg vikinges Assassin's Creedet kapunk idén: a korábban Assassin's Creed: Kingdoms és Assassin's Creed: Ragnarok néven emlegetett projekt végleges címe Assassin's Creed: Valhalla lesz, az első négyperces előzetes pedig holnap, magyar idő szerint 17 órakor fut be hozzá - ezen a linken éritek majd el, de mi is közzétesszük természetesen.

Más infónk egyelőre nincs, így addig is marad az első, egyébként sok szempontból beszédes artwork nézegetése, amit BossLogic egy nyolcórás stream keretei között rajzolt meg élőben. Ha utólag belekukkantanál a munkálatokba, erre fáradj!

17.
17.
ghost90soldier
Nem értem aki nem szereti az assassins creed franchise-t minek jön egyáltalán ide ? Aki örül uj ac résznek azt meg pont az nem érdekli hogy idejottok sírni minek jön új ac rész,végülis azert jön mert többen vagyunk akik orulnek neki jatszanak vele mint ti akik nem,de lefogadom a nyavalygok nagyresze ugyanúgy jatszik majd vele
16.
16.
DragonBleacPiece
remélem lesz majd pár dlc mitológiai teremtmény + opcionális harci festék a karakter fejére, meg egy olyan Lagertha kinézetű csaj kari se lenne rossz
15.
15.
godach
#14: Mondjuk, nem tudom a vikingek mennyire voltak lesből támadó orgyilkosok. Távol áll tőlem a korszak (nem mondom hogy utálom, de nem is vonz igazán.)
Inkább valami jó kis ninjás rész amit el tudok képzelni.
14.
14.
Darksiders84
Emlékszik valaki a Vikingre Xbox 360-on? Én is kíváncsi vagyok erre vagy akár mondhatnám hogy várom is mert végre egy ígéretes korszak jöhet ami remélhetőleg nem csak egy összedobott újabb rész hanem érdekes újításokkal hamár csináljak egy jó ideje.
13.
13.
Hab
#11: Nekem éppenhogy így tetszik az AC. Origins előtt nem jött be egyik se, viszont azóta imádom. Nem értem a sok siránkozó embert...
12.
12.
BockÚr
#4: Az enyhe kifejezés ahányszor visszanéztem mindig a füvet színezte hát vicc, másik meg kommentekbe faszán elspoilerezték a last of ust, szánalmasak az ilyen emberek.
11.
11.
godach
Hihetetlenül gusztustalan ez a hozzáállás ami itt folyik. Hála az égnek az eladások azt mutatják, hogy van igény erre is nem csak a kattintgatós kockadobálásra xD
10.
10.
Végre új ac. Bárcsak már most megjelenne (a Star Wars 1313 és a Dungeon Keeper 3 mellett a törölt projektek között)...
5.
5.
Schwag
Na ez egy érdekes világ lesz az már tuti :0
4.
4.
Dresa
Ez egy elég nagy kamu premier volt.. legalább azt a rohadt trailert bevághatták volna a végére ha már 8 órán át untattak minket!
3.
3.
playstation4
Komoly téma lesz az is biztos
2.
2.
Stranger
Fasza. Még a legújabb részekkel sem játszottam, de kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a témából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...