Májusban érkezik a Dungeon Defenders: Awakened

  • Írta: szlav
  • 2020. április 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő hónapban a széria alapjaihoz tér vissza a Dungeon Defenders: Awakened. A tower defense- és akció-RPG-elemeket vegyítő játék egy friss és ropogós előzetessel jelentkezett, ami felfedte a megjelenés dátumát is.

Már tíz éve, hogy megjelent a Dungeon Defenders. Az eredetileg négy különféle karakterosztályt megmozgató, kooperációra építő tower defense-játék hatalmas rajongótáborra tett szert, a 2017-es második része azonban már közel sem aratott ekkora sikereket - ezt jórészt a free-to-play üzleti modellnek és az ezzel járó buktatóknak köszönhették a fejlesztők.

A Chromatic Games azonban láthatóan tanult a hibákból, így a Dungeon Defenders: Awakeneddel igyekeznek elcsípni azt a varázst, amit korábban egyszer már sikerült. Újra visszatérünk Etheria szörnyekkel és kincsekkel teli vidékére, hogy a négy klasszikus kaszt egyikét kiválasztva (Squire, Huntress, Apprentice, Monk), akár barátaink oldalán szembeszálljunk a végtelen hullámokban özönlő ellenfelekkel.

Először a PC-s játékosok vághatnak bele a mókába, ide ugyanis május 28-án érkezik meg a 20 dollárt kóstáló csomag. A játék később konzolokra is ellátogat: az év harmadik negyedévében Nintendo Switchen is megjelenik a Dungeon Defenders: Awakened, az év vége felé pedig befut az Xbox One-os és PlayStation 4-es port is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...