BPM: Bullets Per Minute - lövöldözés ütemre

  • Írta: gorien
  • 2020. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Asgard végveszélyben van, és nekünk a valkűrök egyikeként kell megvédenünk. Ezt azonban nem lóháton és lándzsával tesszük, hanem pergő gépfegyvertűzzel, rockkísérettel a háttérben.

A BPM: Bullets Per Minute-et a kilencvenes évek akciójátékai ihlették. A belsőnézetes lövöldözést roguelike-elemekkel és ritmusjátékkal próbálja feldobni az Awe Interactive – minden lépésünket, ugrásunkat, lövésünket a tomboló rockzene ütemeihez kell igazítanunk.

A BPM-ben egy valkűrt alakítunk, aki Asgardot védi a rá támadó szörnyektől és az ősellenségétől, Nidhoggtól. A harcokat randomgenerált pályákon vívjuk, képességeink és fegyvereink megszerzése is a szerencsén múlik, így minden menet különböző. Hét kisebb bosson kell átverekedned magad, hogy eljuss a végsőig, és mindegyiküknek megvan a maga mozgáskultúrája, amit érdemes betanulni, hogy legyőzd őket. Mi magunk öt, különböző képességgel felszerelt karakter közül választhatunk.

A BPM 2020 augusztusában érkezik PC-re, konzolokra pedig télen esedékes – eddig az Xbox One-os megjelenés biztos, de a Sonyval is tárgyalnak a PlayStation 4-es verzióról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...