Úton az új Prince of Persia?

  • Írta: szlav
  • 2020. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy hamarosan újjáéledhet egy klasszikus, közkedvelt játéksorozat. A Ubisoft beregisztrált egy domainnevet, amely egyértelműen a Prince of Persia hatodik epizódjához tartozik.

Érdekesség az Assassin's Creed: Valhalla kapcsán: a Ubisoft néhány órával a hivatalos leleplezés előtt beregisztrálta a francia stúdió domainjeit kezelő Gandi.neten a játék hivatalos weboldalát, így az efféle szivárgásokat árgus szemmel figyelők már akkor megismerhették az év végén érkező epizód címét.

Ez az apróság ma is releváns, a Ubisoft ugyanis egy újabb domainnevet foglalt le a Gandi.net közreműködésével. A franciák ezúttal a "princeofpersia6.com" címet regisztrálták be, ami egész egyszerűen magáért beszél. Elképzelhető persze, hogy a stúdió csupán igyekszik jócskán előre bebiztosítani ezt a webcímet, mi azonban jobban örülnénk az alternatívának, miszerint a The Sands of Time-trilógia, a 2008-as mellékág és 2010-es The Forgotten Sands után végre ismét visszatérhet Perzsia hercege.

17.
17.
br1Koo
#16: Tegnap néztem videót a Sand of Time-ról és ha összehasonlítod az OG játékkal elképesztõ mennyire odafigyeltek arra, hogy azt a hangulatot adja vissza mint a régi. Persze a színek meg az atmoszféra nem tűnik annyira könyörtelennek, de a platform elemek, a plot, a hangulat maga hihetetlenül jól adja vissza a platformer stílust.
16.
16.
GAMEROD
Soha nem jött be, ha klasszikus platform címek 3d hátulnézetes tps-ben köszöntek vissza, még azon ritka esetekben se ha esetleg jóra sikerültek. Persze lehet mondani hogy haladni kell a korral, de nem feltétlen minden címnek áll jól, mert az egyik erőltetett, a másik meg teljesen más hangulatot ad.
13.
13.
Slik
top 3 ban volt mindig nalam szoval nagyon remelem, h nem cseszik el egy open world side quest maraton ubisoft speciallel...
12.
12.
SLi
#5: az ac eleve egy prince of persia játéknak indult
11.
11.
DragonBleacPiece
prince of persia: warrior within..a game amiben 14 évesen badassnek éreztem magam, és lógtam a suliból és igazolást hamisítottam az ellenőrzőmbe, hogy játszhassam..wááá imáááádom :D
9.
9.
Chase
Az Ubisoft játékokat helyén kell kezelni és akkor egész jók. Az utóbbi években rászoktak arra, hogy úgy telehányják a térképet gyűjtögetős szarokkal, hogy ránézel és elmegy az életkedved meg a józan eszed is. A fő sztorit kell végigtolni és akkor jól lehet szórakozni. A Prince of Persiához szerintem annyira nem illik az open world, de hát meg kell felelni a "fogyasztói igényeknek" szóval ha valóban készítik szerintem is nyitott világú lesz.
7.
7.
br1Koo
Imádnám ha egy Sands of Time hangulatú folytatás lenne. Az a játék egy kibaszott mestermű, volt hogy négyszer végigtoltam egy nap.
6.
6.
NECROSMOKE
#4: Adom. En is imadtam. Jo párost alokttak Elika-val :)
5.
5.
prodigy1990
Csak nehogy Assassins Creed legyen, Prince of Persia cím alatt.
4.
4.
KopyAti
Jöhetne egy 2008-as szintű PoP! Az nekem nagyon bejött! Azok a páros kombók húha jók voltak! Meg az a, sokak által nem tetszett cell shaded graf, nekem speciel nagyon bejött!
3.
3.
Heldengeist
#2: Épp ettől tartok, hogy egy átskinezett AC-t csinálnak belőle.
2.
2.
shatterhand
Utolag visszanézve az egész AC alapja erre építkezik: nagyobb bejárható terület oda vissza ugrándozva.
Nem lesz nagy munka egy sandboxos PoP játékot összedobni.
1.
1.
Heldengeist
Na most vagyok izgatott, és nem a jó értelemben. Azt hiszem, korábban már megjegyeztem, hogy a mai Ubisoftban már nem bítom annyira, hogy egy méltó PoP folytatást (vagy rebootot) egyáltalán hajlandóak volnának megcsinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...