Furcsa lore-videót kapott a PUBG

  • Írta: gorien
  • 2020. május 8.
  • Videó
Link másolása
Szokatlan módját választotta a PUBG Corp, hogy elkezdje felépíteni a játékának háttértörténetét. Egy misztikus-nyomozós ál-dokumentumfilmben mesélnek az egyik pálya rejtélyes és tragikus múltjáról.

A PlayerUnknown's Battlegroundsról valószínűleg senkinek sem az aprólékosan felépített háttértörténet jut eszébe. A PUBG Corp ezen egyértelműen változtatni akar: a Striking Distance gondozásában már készül egy játék, ami elvileg történetközpontú lesz, most pedig kiadtak egy videót, amely Vikendi és a Dino Park tragikus történetét meséli el.

A videó formulája egy misztikus-nyomozós tévéműsorra emlékeztet, és az a Jonathan Frakes narrálja, aki maga is vezetett hasonlót Rejtélyes igazságok címen – bár a Star Trek William T. Rikereként hamarabb beugrik talán, hogy ki ő. Ez a műsor a Mysteries Unknown.

Az álműsor Vikendivel foglalkozó adásában felvázolják Carl Lindh és az általa alapított Dino Park történetét. A vidámpark, ami a családok és gyerekek kedvencének készült, tragikusan hamar bezárt, miután a helyi kisvasút kettészelte a park kabalájának öltözött alkalmazottat. De egészen biztos, hogy baleset történt?

Ez a fajta háttérsztori-mesélés elég szokatlan, már-már nevetséges, de nem feltétlenül halva született ötlet. Az Apex Legendsnek is megvan a maga lore-sorozata, szóval talán a PUBG most talált rá a saját formulájára. Hátha többször is visszatér, és akkor készítők fel tudják építeni, vajon miért vívjuk szakadatlanul a battle royale-meccseket. Már ha mutatkozik igény erre egyáltalán a rajongók részéről.

7.
7.
petymeg2033
#5, #6: Cukik vagytok mindketten, hogy nekemugrotok, amikor nem is enyém az egészet elindító hozzászólás :)
De persze botorság volna azt feltételezni, hogy akár A Jeti vagy ribizli visszatérne ehhez a cikkhez egymással diskurálni, úgyhogy meg tudom érteni.
6.
6.
br1Koo
#4: Úgy véled, hogy az első kommentelőnek voltak érvei? Kurva okosak próbáltunk lenni..
5.
5.
0Hagyma0
#4: Bár már régen nem játszom a PUBG vél, nem gondolom, hogy egy ember igényességét az határozza meg, hogy szereti e pubgt vagy nem... Ha neked ez nem elég ész érv, akkor nem tudom mi az.
A lenti komment nem vélemény leírás volt, hanem trollkodás... Azt megvédeni pedig csak olyan ember akarja, aki maga is igénytelen a környezetére.
Én már azt sem értem, hogy miért jön valaki PUBG cikkhez kommentelni, ha nem érdekli a játék, ahogy azt sem értem, hogy egy Xbox os cikkhez mindig jön egy retardált, hogy megmondja, hogy a ps jobb (és fordítva)...
Szóval milyen vitaalap kell neked egy nem titkoltan troll kommenttel kapcsolatban??
Meg kell indokolni, hogy miért nem mindenki igénytelen aki szereti a PUBG-t??komolyan???
4.
4.
petymeg2033
#3: Azzal, hogy megsértett volna valakit, nem jelenti egyben azt is, hogy nincs igaza, nincs logikai kapcsolat a kettő között.

De meg vagyok róla győződve, hogy amennyiben vannak ellenérveid, azokat szívesen veszi egy vita megalapozásához.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...