Empire of Sin - Romero dédanyja is játszható lesz

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 11.
  • Hír
Link másolása
Az Empire of Sinnel Brenda Romero az XCOM játékmenetét ülteti át a húszas évek alvilági Amerikájába. Ezek után teljesen logikus volt, hogy a férje, John Romero nem éppen feddhetetlen múltú dédanyja is szerepet kapjon a játékban.

Azok számára, akik figyelemmel követték az Empire of Sin munkálatait, talán nem újdonság mindez: a készítők már tavaly augusztusban elhintették, hogy a kedves mamát is beleteszik a játékba, azonban (az amerikai) anyák napja apropóján közelebbről is megmutatták nekünk a karaktert, és elárultak néhány részletet róla.

Az Empire of Sin egyik játszható hőse tehát Elvira Duarte lesz, a 70 éves hölgy azonban nem teljesen fiktív szereplő, őt ugyanis John Romero dédanyja ihlette, akit szintén így hívtak. Elvira néni a 20-as években maga is tevékenyen részt vett az alvilági életben, több bordélyházat is üzemeltetett Mexikóban. Végül - miután megnyerte a lottót - visszavonult a bűnözésből, eladta az üzleteit, a vagyonából pedig a családját támogatta és a helyi közösséget fejlesztette.

Brenda Romero elmondta, hogy utánanézett a rokona életének, és kiderült, hogy a mama sokkal keményebb arc volt, mint azt John addig tudta, így nem volt kérdés, hogy szerepeltetnie kell a játékban. Elvira Duarte karakterét végül John Romero nagymamájáról mintázták, a különleges képessége pedig az lesz, hogy át tudja venni mások felett az irányítást néhány kör erejéig.

Az Empire of Sin idén ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...