Pokémon ihlette játék a Cassette Beasts

  • Írta: gorien
  • 2020. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Temtem után egy újabb játék bukkant fel, ami nem titkoltan a Pokémon-sorozatból táplálkozik. A Cassette Beasts nyílt világot és körökre osztott harcokat ígér, a harcoló lényeket pedig fuzionálhatjuk is, hogy izgalmas kombókat hozzunk létre.

Az angol Bytten Studiót két fő alkotja, akik külön-külön olyan játékokon dolgoztak már, mint a Stardew Valley, a Starbound és a Wargroove, közös játékuk a Lenna's Inception volt, következő projektjüket pedig a Pokémon ihlette. A Cassettte Beastsben (ahogy azt a videóban is láthatjátok) számos olyan elem visszaköszön, amit a Nintendo játéksorozatából már ismerünk, a nagy különbség annyi, hogy itt nem gyűjtjük a szörnyeket, hanem mi magunk válhatunk azokká.

A Cassette Beastsben egy nyílt, felfedezhető világ vár ránk, amiben olykor különféle lényekkel kell megküzdenünk. A körökre osztott harcot magunk vívjuk, ugyanis ilyen-olyan kazettákkal mi is szörnyecskévé változunk, plusz egyes képességeknek a felfedezésben is hasznát látjuk. Kalandjaink során összebarátkozhatunk NPC-kkel, aminek a harcban is szerepe lesz: a Fusion révén összeolvadó lények hatékonyságát meghatározza, mennyire vagyunk jóban a társunkkal.

Az előzetes alapján a látvány és a zene egy igazán izgalmas elegyet alkot, szóval érdemes lehet szemmel tartani a játékot. Azt még nem tudni, mikor fog megjelenni, de PC-n biztos játszhatunk majd vele, és egy switches változat is készülőben van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...