Ismét feltámad a The Culling

  • Írta: gorien
  • 2020. május 13.
  • Hír
Link másolása
A The Culling annyiszor tér vissza a halálból, hogy az már-már bibliai mértékű. A még újabb változat egyelőre csak Xbox One-on lesz elérhető, és új pénzügyi modellel érkezik: minden egyes meccsért fizetni kell.

Ha valaki nem emlékezne a The Culling kálváriája, jöjjön egy gyors áttekintés: 2016-ban korai hozzáférésben jelent meg, 2017-ben le is lőtték a fejlesztését, egy évvel később piacra dobtak egy második részt, ami napok alatt elvérzett, majd Origins alcímmel és free-to-play modellel tettek még egy próbát az eredeti résszel. Mondanom sem kell, az sem lett siker.

A fejlesztő Xaviantot azonban nincs az a kudarc, ami megállítja. Ismét feltámasztják a szakadatlanul hamvába haló battle royale-t, holnap máris lehet nyomni a még újabb változatot, bár egyelőre csak Xbox One-on, a PC-s változat később érkezik. Már ha megérkezik valaha, és nem fullad megint érdektelenségbe a rajt.

A free-to-play modellt azonban dobták, helyette fizetnünk kell minden egyes meccsért. Ahhoz, hogy elkezdd a játékot, ki kell perkálnod 6 dollárt, ami egy egynapos próbaidőszakot aktivál. Ha ezen túl szeretnél játszani, akkor meccstokeneket kell költened minden egyes menet előtt. Hogy honnan szerzel tokent? Minden nap kapsz ingyen – egyet. Többet akkor, ha meccseket nyersz, vagy megveszed csomagban: 1 dollárért három, 5 dollárért húsz token jár. Esetleg vehetsz heti (2 dollár) vagy havi (6 dollár) előfizetést, amivel korlátlanul játszhatsz.

Az újjáélesztett The Culling némi újdonsággal is szolgál. Javítottak valamennyit a grafikán és a mesterséges intelligencián, kiegyensúlyozták a staminarendszert, és ejtették belőle a loot boxokat. Viszont ha korábban már megvolt neked a játék, akkor minden elért teljesítményed elveszett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...