Ketten is játszhatjuk a What the Golf?-ot Switchen

  • Írta: gorien
  • 2020. május 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Nyolc hónappal az eredeti megjelenés után a PC-re és mobilokra kiadott What the Golf? megérkezik Nintendo Switchre is. A fura golfvilágban játszódó puzzle-játék ráadásul egy egyedi Party módot is tartogat a switcheseknek.

A What the Golf? nem egy hétköznapi golfjáték. Annyira nem, hogy csupán az első néhány pályán játszunk egyáltalán golflabdával – innentől kezdve a golfütővel vagy a játékossal kell célba találnunk, esetleg egy házzal, irodai székkel, vagy nagyjából bármivel. A What the Golf? egy percig sem veszi komolyan magát, fizikaalapú puzzle-jei során pedig rendre más játékokból is tréfát űz.

A játék eredetileg PC-re és mobilra jelent meg tavaly (a GDC az év legjobb mobiljátékának nevezte), május 21-gyel pedig eltalál Nintendo Switchre is. Ott azonban némiképp más játékélményt kínál, mint a többi platformon: egyes pályák megoldásához a Switch érintőképernyőjére vagy giroszkópjára is szükségünk lesz. Sőt, a switchesek még egy ketten játszható Party módot is kapnak, amelyben egymás ellen versenyezhetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...