Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

  • Írta: fojesz
  • 5 napja
  • Megjelenés
Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.

A Devolver Digital és a Croteam bejelentette, hogy idén augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4, méghozzá PC-re és Stadiára. Habár a játékot korábban PS4-re és Xbox One-ra is beígérték, a konzolos változatok végül a Stadia exkluzivitása miatt csúsznak. Ezzel együtt a Planet Badass alcímet is elhagyta a projekt, ami nem is baj, mert még a sorozat hangvételéhez mérten is borzasztó kellemetlenül hangzik.

A Serious Sam 4 a sorozat előzményeit fogja elmesélni, és az eddig látottak alapján nem igazán csavartak a koncepción a készítők: eszement lövöldözést kapunk, ahol a legmenőbb fegyverekkel vadászhatunk majd a legvadabb ellenfelek tömegeire. Utóbbi különösen fontos, hiszen az új Legion System állítólag több ezer rusnyaságot képes egyszerre a képernyőinkre rajzolni, így garantált, hogy nem lesz sok üresjárat a játékban. A küldetéseket kooperatív módban is teljesíthetjük majd.

Alább egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videónapló-sorozatot is megleshettek, amely különböző aspektusaiból mutatja be nekünk a játékot. Ha felkészülten szeretnél lecsapni a nyár végén az új részre, ajánljuk a figyelmedbe a Devolver Digital akcióját, amelynek a keretei között akár 90 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg a korábbi felvonásokat.

16.
Ultimate
#14: Köszönd annak a sok buta fasznak akik ezt a szart a mai napig éltetik a pénzükkel. Ahogy sokan megmondtuk előre és ezcsak rosszabb lesz minél tovább maradt a tetves google a gamer piacon a szarjával.
15.
Kawada
#14: Pc ÉS stadia. Bocsi, személy szerint magasról szarok a konzol verziók nyűgére. Ha tetszik, jó, ha ne nem, előfizetsz Stadiára.
14.
grindcore
Ti elolvastatok a cikket egyaltalan, magyaraztok itt minden szart csak azt nem hogy komolyan a STADIA exkluzivitas miatt nem jon egybol konzolra???? Whaaaat??? Menten beszarok, ezt se hittem hogy elolvasom valaha, haha, szanalom ;-))) Stadia exkluziv,na jo mara eleg is...
13.
TolokocsisIsBack
#12: Azzal is szep emlekeim vannak. 2 rugoert vettem meg hasznaltan 360-ra a Hell&Damnation-t. Elotte meg ugye az alap plusz a DLC. De imadtam a stakegun-nal falra baszni a demonokat.
12.
Nyarlako
#11: Nálam nem tudja azért megelőzni a Painkillert a műfajban
11.
TolokocsisIsBack
#7: Maga az egesz SS szeria a legjobb. Nem is tudom, de valahonnan meg anno megvolt a demoja, rajta 3 palyaval. Nah azt csak ugy kb 50x vegigjatszottam. Hihetetlen nagy fun a cucc. Mai napig peldatlan oromot lelek bennuk, pedig nem mai darabok es nem is igenyesek. Megis a legzsenialisabb jatek a foldon.
10.
Neotechtr
#6: Főleg így, hogy

https://www.pcgamer.com/serious-sam-4-threatens-to-put-100000-enemies-on-your-screen-at-once/
9.
Gaboo77
#6: A gépgiény miatt valóban jogos, ez lehet az ok, de azért furcsa volt látni.
8.
Nyarlako
SS3 mai napig az egyik legjobb fps, szeretettel várom.
7.
Nyarlako
SS3 mai napig az egyik legjobb fps, szeretettel várom.
6.
Ultimate
#4: Na igen days gone-ban is max akkor tűnik fel ha vége a darának. Itt meg olyan hogy vége a darának, na olyan nincs....
De tényleg ennyi ellenfélnél emellett a látvány mellett kár részletes fizikát varni mindenre kiterjedően mert megfektetné a legkeményebb pc-ket is és még vagy 2 konzolgen kéne mire megjöhetne konzolra....
5.
TolokocsisIsBack
#3: Jezus isten!!! Te osszehasonlitottal egy PS exet egy ilyen jatekkal?!?! Hogy volt merszed?? Mindjart kapsz a verpistiktol.
4.
Kawada
#3: Mondjuk annyi biztos, hogy irigylem azoknak az embereknek a feldolgozó képességét, aki egy Serious Sam játék közben ilyen dolgokra tudnak felfigyelni és ez rombolja az immerziót. :)
3.
Ultimate
#1: Ilyen ellenfél mennyiségnél emellett a graf mellett aztán mint futtatnád utána? :)
Nem igénytelenség... Nézd meg például a Days Gone-t ahol hasonló számban özönlik a horda, ugyan ez történik.
2.
Kawada
#1: Lehet besegített a Bethesda.

Na de "várjuk, jöhet bundlebe!".
1.
Gaboo77
Te jó ég... az utolsó videóban átsétálnak egymáson keresztül az ellnefél karakterei?Nincs ennyi fizika a játékban 2020-ban? Ok, hogy retró, de ez azért elég igénytelen munka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...