Egy darabig még várnunk kell az új Saints Row-ra

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 21.
  • Biznisz
Link másolása
Közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését a THQ Nordicot és a Deep Silvert is magába foglaló Embracer Group, ebből derült ki, hogy az idei üzleti évben biztosan nem ad ki AAA-játékot a cég.

Számtalan fejlesztőcég tartozik az Embracer Group kötelékébe, elvégre a cégóriásé a Coffee Stain, a Deep Silver (Koch Media), a Saber Interactive és a THQ Nordic is. Ezek után talán nem meglepő az sem, hogy az Embracer csapatai mintegy 118 játékon dolgoznak jelenleg, ezek közül 69-et pedig még be sem jelentettek.

A cég legnagyobb címeire azonban még várnunk kell: az Embracer a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése során árulta el, hogy az idei, 2021. március 31-gyel záruló üzleti évében nem ad majd ki AAA-játékot, legközelebb a következő évben kapunk tőlük ilyet - utána viszont minden évben számíthatunk majd rájuk.

Azt nem konkretizálta a cég, hogy pontosan mely játékokról van szó, valószínű azonban, hogy a felhozatalának a krémjére gondol: a definíciója szerint a Metro Exodus volt a legutóbbi AAA-játéka, a BioMutant pedig nem tartozik közéjük ezek alapján, mert az a mostani üzleti évben jelenik meg. Jó eséllyel olyan címekre kell itt gondolni, mint az új Saints Row vagy a Dead Island 2.

Az Embracer videojátékos érdekeltségeinek forgalma egyébként 31 százalékkal nőtt éves szinten.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...