SNK-klasszikusok járnak a Twitch Prime mellé

  • Írta: gorien
  • 2020. május 25.
  • Akció
Link másolása
Három hullámban, összesen huszonkét SNK-játékot tehetnek zsebre az év folyamán a Twitch Prime előfizetői. Ezek között megtaláljuk a Metal Slug 2-t, a The King of Fighters-sorozat több részét és a Sengoku 3-at is.

Ha szoktál streamereket nézni a Twitchen, bizonyára feltűnt már neked a Twitch Prime, a platform saját előfizetős szolgáltatása – vagy akár már ki is próbáltad az ingyenes próbahónapot. A Twitch Prime-on belül rendre rengeteg ingyen holmit kínálnak, amelyek a legtöbbször ugyan csak ilyen-olyan kiegészítők, de gyakran teljes játékokat is adnak ajándékba. A mostani ajánlatuk a játékgépek hőskorába kalauzolnak minket.

Az év folyamán a Twitch Prime három hullámban fog kínálni összesen 22 SNK-játékot, köztük jópár klasszikust is. Az első adag május 26-tól lesz elérhető, és olyan játékokat tartalmaz, mint az Art of Fighting 2, a Blazing Star, a Fatal Fury Special, a The King of Fighters 2000 és 2002, a Pulstar, valamint a Samurai Shodown 2.

Nem ismerünk még minden elkövetkező címet, de a bejelentéssel kiadott videóban bepillantást kapunk abba, mi vár még ránk az év folyamán. Így többek között megkaphatjuk még a Garou: Mark of the Wolvest, a Metal Slug 2-t, a The King of Fighters '98 Ultimate Match Final Editiont és a Sengoku 3-at is.

Ha odavagy a retró játékokért, és kacérkodsz a Twitch Prime-előfizetés vagy a próbahónap felhasználásának gondolatával, talán most jött el az időd.

1.
1.
Áh, csak az a baj, hogy ezek gondolom mind a Twitch Prime-ban magában tolhatók, úgy meg nem kell, megvan pár retro cím tőlük Steamen, nem éri meg szétszabdalni a gyűjteményt több launcherre, majd akciózzák úgyis őket mindenütt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...