Steamre tartanak a Quantic Dream játékai

  • Írta: szlav
  • 2020. május 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Többévnyi PlayStation-exkluzivitás és az Epic Games Store-os debüt után hamarosan végre Steamen is elérhetővé válik a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human.

A Quantic Dream sztoriközpontú játékai sokáig csak a PlayStation-tulajok kiváltsága volt, de jövő hónaptól már Steamen is megvásárolhatjuk a Heavy Rain, Beyond: Two Souls és Detroit: Become Human trióját. Miután tegnap este váratlanul megjelent a három játék adatlapja a Valve platformján, csak találgathattunk arról, hogy pontosan mikor érkeznek a játékok, a fejlesztőcsapat azonban nem hagyott minket sokáig kétségek közt: közzétették az alábbi előzetest, ami június 18-át jelöli meg premierdátumnak.

További jó hír, hogy az említett címeket akár már most, ingyenesen is kipróbálhatjuk, hiszen a Steam könyvtárában mindhárom alkotás demóját megtaláljuk. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a játékok támogatják majd a Steam achievementrendszerét is, így a trófeavadászok is elégedettek lehetnek.

4.
4.
Aanash
A Detroit-ot kezdtem el játszani, de azt a mindenit.
Most bánom hogy megváltam a ps4-től.
3.
3.
GAMEROD
Megjelenésükkor már megvettem a HR-t, és a Beyondot. Kellemes meglepetés volt, hogy a Beyond átcsapott jó kis horror-ba, azt hittem hogy ártatlan kis lányregény lesz.
2.
2.
Ezek közül mind a hármat tudom ajánlani. Detroit-nak kell egy gép, hogy stabil 60-nal fusson (nálam speciel nincs meg 1440p + rotty grafika esetén), de amúgy szép a játék rendesen és szuper minőségű a PC-s port. Bár ez mind a háromról elmondható. Beyond-nak fele akkora gép is elég, mint a Detroitnak és az mindenhogy jól fut, de mellette ugyanúgy szép. Heavy Rain is biztos hasonló, de azt nem szeretem és nem vettem meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...