A No Man's Sky is bekerül az Xbox Game Passbe

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 26.
  • Akció
Link másolása
Hamarosan nagyon olcsón felfedezhetjük a világűr végtelen tájait a No Man's Skyban, a hányatott sorsú játék ugyanis nemsokára bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába.

A 2016-ban debütált sci-fi játék talán a jelenlegi generáció egyik legrosszabb megjelenését tudhatja magáénak, a fejlesztők azonban az elmúlt négy év alatt sem mondtak le a gyermekükről, és hamarosan minden Xbox Game Pass-előfizető - mindössze 300 forint kipengetése után - megnézheti, hogy mennyit fejlődött a No Man's Sky az eltelt időben.

A játék a szolgáltatás PC-s és Xbox One-os variánsában egyaránt elérhetővé válik júniusban, ezzel párhuzamosan pedig PC-n kapni fog egy Windows Store-os kiadást is. A Hello Games rengeteg extra tartalmat gyártott a fejlesztéséhez az elmúlt évek alatt, és ami ennél is jobb, mindezt nem szabdalta külön DLC-kre, hanem integrálta az összeset alapjátékba. Szóval aki most előfizet a Microsoft szolgáltatására, azt a teljes No Man's Sky-élmény várja az eddig is impozáns kínálat mellett.

16.
16.
#7: Nezz ra havonta vagy kovesd oket kozossegi oldalon aztan meg fogod latni amikor csak 300 Ft, rengetegszer volt mar annyi, nem csak a game pass hanem elotte az xbox pass mert mar annal is volt par cucc pc-re, pl Gears 4 meg Forza Horizon.
15.
15.
cobrausa24
Sziasztok!
Véleményt mondanék, amit segítség gyanánt szándékoztam megemlíteni :)

Én úgy több, mint 3 hete vettem meg a No Man’s Sky-t és Steam-en játszok vele és azt kell, hogy mondjam, hogy eleinte nagyon élvezetes a játék és szó szerint a világ(okat) való felfedezési kíváncsiság hajtja az ember a játékban és tényleg vannak benne azért lehetőségek a játékos számára.
De elsősorban azt kell, hogy mondjam, hogy aki lövöldözni, űrharcokban részt venni akar és mindenáron a harcon szeretné megtalálni a hangsúlyt, akkor gondolja meg, mert ez nem az a játék. Ez inkább a felfedezésről és a kreativitásunk kiéléséről szól úgy vettem észre, tehát ez az elsődleges és aki ezt nem nagyon szereti, szerintem akkor esetleg csak rövid időre próbálja ki vagy talán ne is. Ez inkább nyugisabb, cucc szerzős, építgetős játék és személy szerint nekem azért is tetszik, mert lehet akár építeni benne, amire szükség is van, hogy óvjon a külső környezeti hatásoktól, ha például 126 fokos vihar van vagy folyamatos -59 fok van a bolygón meg ilyen apróságok, de ezen kívül be lehet rendezni. Olyan Sims-ezést lehet benne lenyomni, hogy ihaj :) Bár ez attól eltérő kissé :)
Lehet harcolni benne, mind a bolygókon, mind az űrben az űrhajóval, de ez nem arról szól elsősorban, de mégis ad egyfajta izgalmat, amikor bármikor ránk törnek valamelyik közegben.

És az benne a jó, hogy nincs rákényszerítve egy lineáris játékmenetre az ember, hogy csak egyfelé mehetsz és más nem is működik a játékban, csak hogy a főküldetésedet elérjed, hanem szabadon lehet menni, gyűjtögetni, fejlesztgetni, akár a saját ruhádat, akár a saját hajódat, az otthonodat bővítheted, meg már olyan ültetvényeim vannak a ház egyik részében, hogy nagyobb, mint maga a nekem szánt ”virtuális lakásom” :) Vannak mellékküldetések, lehet találni a világban elhagyatott épületeket, elkóborolt lényeket is, furcsa építményeket amik relikviákat tartalmaznak (vagy ki kell ásni), lehet víz alatt is építkezni és talán az egyik legjobb benne, hogy a multitool-unkkal, ami egy kis bányász és támadó eszköz egyben, lehet vele a magát a bolygófelszínt módosítani, kiszedni. Már csináltam föld alatti lakhelyet is magamnak, egyfajta barlangrendszert, de amit nem szégyell az ember kreativitása, azt lehet benne csinálni, szó szerint. Éppenséggel hegyeket is felhúzhatsz, meg amit akarsz. És ez a fajta szabadság, amit ad a játék, ráadásul vizuális élményben is egész jó, egy nagyon kellemes játékélményt ad. Ez inkább nyugis, barátságosabb, laza kikapcsolódásként kell erre a játékra tekinteni, hogy ez ilyen fajta.
Nyersanyagokat kell gyűjteni minden fejlesztéshez, figyelni kell folyamatosan az oxigénellátásodra, akkor a rajtad lévő ruhának a környezeti ellenálló képességét kell folyton rendbe rakni. De ezek nem bonyolult dolgok, csak 2-3 kattintás és kész, viszont maga a fíling az egész jó.

Én egy barátommal kezdtem el vele játszani, de az az igazság, hogy eleinte izgalmas, meg jó érzés megosztani a másikkal a felfedezés örömét, de egy idő után elválunk, mert valaki hol ide megy, a másik hol oda, az egyik ilyet talál (pl. mellékküldetés) a másik olyat és egyre jobban kezdtünk el eltávolodni egymástól, bár vissza lehet teleportálni a lakhelyünkhöz, amit megépítettünk (ha építünk teleport kaput), de inkább mindenki ment a saját maga útján és már a közös játékélmény az volt, hogy beszélgettünk, hogy milyen 6 lábú tehénszerű kutyafüle lényt láttam már megint, meg 2 lábon járó óriás teknőspáncélú patkányt stb :D Szóval csak beszélgettünk, de inkább magamat láttam csak a képernyőn, mint emberi játékos karaktert.
Bár ez nem teljesen igaz, mert van egy közös hely, ahol játékosok vannak zömével és ott lehet napi küldetéseket is csinálni, akár csoportosan is neki lehet vágni ezeknek (bár ezzel kapcsolatban még nincs tapasztalatom, mert még nem csináltam), de vannak ilyenek.

Összességében mindig történik a világban valami! Mindig! Ha nyelvet is tanulsz, hogy más fajokat megértsd az adott faj beszédét, tudsz néha döntéseket is hozni a játékban, bár arról nincs ismeretem, hogy mennyire hat ki a játék végkifejletére, viszont rengeteg lehetőséget kínál a játék, amit hosszú órákig lehet élvezni. Legalábbis nekem tetszik. 92 órám van a játékba és a fő küldetéssel még mindig nem végeztem, mert mindig valamin meg akad a szemem vagy kíváncsi vagyok rá és vagy felfedezem, vagy építgetek magamnak valamit, esetleg kereskedek, farmolok valamit és tök jól elvagyok vele. 4 grafikai beállítás van, abból a második játszok, tehát nem a legszebben, de így is jól néz ki a játék, de youtube-on nézve max beállításokkal veszett jó szerintem.
Szóval, ha megkapjátok Xbox-ra, akkor én azt mondom, hogy aki kicsit is szereti ezt a stílust, pláne a sci-fit vagy magát az űr szépségét, az tegyen egy próbát nyugodtan, mert szerintem legalább ránézni a játékra már az megéri :) Jó játékot nektek Xbox-osok! :)
14.
14.
delphijos
Nekem Ultimate van. Egy bosszantó dolog van az árazással kapcsolatban ( sőt, inkább furcsa ) hogy a havi díj jelenleg 4190 , az éves meg 50290. Nem hogy kedvezmény nincs, de - ugyan csak fillérekkel - az éves díj drágább.
12.
12.
godach
Életem első (összesen 2 volt) refund játéka.
Olyan szinten csalódott voltam, hogy 1,5 óra után visszakértem az árát megjelenéskor és azóta is undorral nézek rá.
Mondjuk nagyon sok jó véleményt olvasni, de egyszerűen nem tudom rávenni magam.
11.
11.
Guba32
#9: Igen,én is azt hittem,hogy csak egyszer adja,azóta már 3-szor adta ugyanarra az accountra.
10.
10.
azureknight0715
Leginkább haverral jó tolni amugy szerintem remek game lett. Bár egy ideje abbahagytam nincs kivel toljam ps-en :D amugy vr-ba meg kötelező game, egèszen más èlmèny átèlni vrban ahogy leszállsz egy bolygóra . Èn mèg várom hogy több tartalom legyen hiányzik hogy nincsenek városok a bolygokon, örülnèk ha a sztori kicsit folyamatos lenne ès nem egysíkú, illetve ugye lehetne másmás gravitácio a bolygokon, termèszeti katasztrofák pl szőkőár, sziklaeső stb. Van mèg bőven amit hozzá lehetne adni.
9.
9.
crytek
#7: Nem tudom mióta vagy game pass (akármilyen pc vagy xbox) előfizető, de én 2018 végétől. Ez idő alatt olyan kb 10x lehetett venni a saját accountoddal ami 1 dbot foglal magában 300ft-ért. Ebben volt 2x olyan hogy a 300ft-ért 3 hónapot adtak. A lényeg illett volna rájönni mióta ez létezik hogy totál random és az hogy CSAK AZ ELSŐ ALKALOMMAL ennyi az a világ legnagyobb hazugsága. Próbálkozni kell ha nem adja be nem, majd a következő hónapban be fogja.
7.
7.
Nem tudom, de nekem 3.99 a havi Micro. Vagy itt mindenki minden hónapban új accot csinál? Még az újságírók is? Tök jó (hitelesség - 2).
6.
6.
godach
#4: Fura fétisei vannak az embereknek lol
4.
4.
kryszisz
#1: Látom ledobtad a bombát megint, GG:D
3.
3.
kamgecam
Érdemes próbát tenni vele egészen más a game mint megjelenéskor! Psvr-ben pedig a legjobb!
2.
2.
Régóta ignorálni akartalak már , de ember híján nem teszem. Jó lesz felhívni hiányosságaira az illetőt.
Az első az , hogy biztos voltam benne, te leszel az első fillérbaszó aki hozzászól.
Második... inkább nem.Nem érsz kitiltást.
1.
1.
crytek
Régóta meg akartam venni de emberi ár híján jó lesz a 300ft-os gp verzió is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...