Konzolokra tart a Warhammer 40K: Mechanicus

  • Írta: szlav
  • 2020. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bulwark Studios körökre osztott taktikai játéka 2018 novemberében jelent meg PC-n, de hamarosan Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is irányítás alá vehetjük az Adeptus Mechanicus techpapjait.

A Warhammer-videojátékok közt akadnak egészen nagyszerű és kifejezetten silány darabok is - szerencsére a 40K-univerzumban játszódó Mechanicus az előbbi kategóriába tartozik. Valószínűleg éppen ezért dönthetett úgy a Bulwark Studios és a Kasedo Games, hogy a gyümölcsöző PC-s karrier után konzolokon is megtúráztatják az XCOM-szerű alkotást.

Az Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre szabott átirat tartalmazza majd az Omnissiah Edition összes extráját, vagyis az alapjáték mellé megkapjuk a játék soundtrackjét és digitális artbookját, Andy Chambers Deus Ex Mechanicus című novelláját, valamint az Arc Scourge közelharci fegyvert. Ha pedig ez sem lenne elég, a konzolváltozathoz hozzácsapták a Heretek DLC-t is, ami öt új misszióval és új egységekkel egészíti ki a játékot. A megjelenés júliusban várható.

2.
2.
megvan de még valahogy nem tudtam rákattanni. Második esélyt kap majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...