Augusztusban érkezik az új Fast and Furious-játék

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 27.
  • Csúszás
Link másolása
A Project CARS-szériát is jegyző Slightly Mad Studios eredetileg májusra ígérte a Halálos iramban-filmek játékadaptációját, de némi csúszással kellett számolniuk. Az új filmmel ellentétben azonban a játékra nem kell egy egész évet várnunk.

A megjelenési dátum mellé érkezett egy új gameplay videó is, amit elnézve lehet, hogy még az augusztus is korai debütálás lesz a játék számára.

A látvány eléggé egy mobilos - de legnagyobb jóindulattal is egy előző generációs - játék hangulatát idézi, és a játékmenet sem tűnik így első ránézésre egy hatalmas megfejtésnek. Az egyjátékos mód mellett multiplayerrel is készülnek a fejlesztők, aminek a részleteiről hamarosan jelentkeznek majd. 

A Fast and Furious: Crossroads idén augusztus 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

19.
19.
Effecta
Ez olyan, mint a Split Second kiherélt fattya.
18.
18.
Norbaszki
#13: Erre kár nyitottnak lenni...
17.
17.
NECROSMOKE
Jezusom. Mit tudnak mi hozza adni, hogy egyre szarabb es szarabb lesz ez a franchise? Paul Walker pörög a sírjában.
16.
16.
FlexSteel
Ha megjelenéskor "ingyen" odaadnák Plus mellé, akkor is baromi csalódott lennék. Ezért pénzt adni hát...............
15.
15.
Matt8888
Hát ha eddig nem volt a cím vicc kategória, akkor most biztosan kiérdemelte. Ez a match-box, revolt+knight rider mix ez már tényleg túl lő minden normális ízlésen. Inkább jelentettek volna beteget a fejlesztők..
14.
14.
Chrysh
#13: Igen hálistennek Neked még megvan az a fajta hurráoptimizmusod, amit a Jumanji játéknál és tanúsítottál, mert hiába volt egy retek az a trailer is, amit láttunk, te mondtad, hogy várjuk meg és ne mondjuk előre semmit. Ez tényleg szép és jó és én is keresem a jót, meg a jó játékokat (témánál maradva) minden hibája ellenére.

De sajna van az a szint ami alatt bátran rá lehet vágni a látottak alapján, hogy bizony a pénzünkért sz*rt kapunk a kezünkbe, nem játékot.

(A filmekről egy szót se szólok, nekünk is bűnös élvezet, ha másra nem is, legalább ivójátékra jó lesz.)
13.
13.
godach
#11: Ez butaság és az igazat megvallva azt hittem ennél sokkal nyitottabb vagy a dolgokra.
12.
12.
habo
Van az a játék amit nem szabad megvenni,hát ez az a kategória sajnos.
De örültem volna ha nfs heat szintű jó tuningolós,jó zene,csajok meg minden ami kell.Senkinek nem ajánlom még nyomott áron sem :(
9.
9.
#7: Ja, csak éppen nem igazán. Nagyobb kockákból volt, mint a Wolfenstein 3D, de legalább 10-szer annyit töltött és fele annyira sem volt élvezetes a lövöldözés benne. ahogy meg meg volt csinálva, annál még tényleg a Wolf-ban is jobb érzés volt megtalálni egy kincset.

Na ez az, amikor lemész afrikába és a dzsungelből összeszedsz markológéppel egy pár fickót, adsz nekik ingyen telefon töltő kábelt és ezért csinálnak neked AAA live service játékokat.
2.
2.
kryszisz
Azért ránéztem a naptárra, hogy április elseje van e:D Ohh my my, hát ennél a Play áruház minőségibb címeket ajánl...ingyé'
1.
1.
Slik
ez valami rem bena
tenyleg a mobiljatek kategoria foleg ezzel a lovoldozessel
na meg a megallas nelkuli pofazas is megoli a maradek hangulatot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...