VR-játék készül a Star Wars-vidámparkok alapján

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Star Wars: Vader Immortal alkotói egy újabb VR-játékot álmodtak meg a messzi-messzi galaxisban. A Tales from the Galaxy's Edge a Kaliforniában és Floridában található vidámparkok helyszínén játszódik majd.

Valószínűleg Mickey egér sem örül annak, hogy a tavaly megnyitott hatalmas költségvetésű Galaxy's Edge Star Wars-vidámparkok a jelenlegi vírushelyzet miatt üresen konganak. Az anaheimi és orlandói helyszínek egészen az idei évig hatalmas népszerűségnek örvendtek, ami nem is csoda, hiszen a teljesen immerzív, még a hivatalos sztori szerint is kanonikus Black Spire Outpost minden kis és nagy jedi valódi álma.

Hamarosan azonban itthonról is bejárhatjuk a Batuu távoli bolygóján fekvő űrkikötőt, a Vader Immortalért is felelős ILMxLAB ugyanis egy új VR-játékkal készül. A bejelentés szerint már idén nyáron átélhetjük a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge történetét, amely a nevéhez illően a két, egymással egyébként teljesen megegyező vidámpark helyszínén játszódik majd. Túl sok részletet egyelőre nem osztottak meg magáról a játékról, de jogosan feltételezhetjük, hogy a parkban található attrakciók egy részét virtuálisan is körbejárhatjuk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...