Skelattack - bajban a halál utáni élet

  • Írta: gorien
  • 2020. június 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Csontinak lenni nem is annyira vacak. Egész nap lazulhatsz a haverokkal és élvezheted az Alvilág kiváltságait. De csak addig, míg az emberek tönkre nem tennék ezt is. Skellyn múlik, hogy a holtak továbbra is békében élvezhessék a halált.

Az Ukuza fejlesztésében és a Konami kiadói gondozásában megjelent Skelattack a hagyományosan a rossz oldalon álló élőholtak irányából közelíti meg a platformereket. A mesés látványvilágú játékban a játékos Skelly szerepét ölti magára – egy nemrég elhalálozott csontvázét, aki nem jut addig, hogy élvezze a túlvilági létet, mert az emberek el akarják pusztítani a Kék Lángot, ami nélkül nincs élet a halál után.

Skelly és kis denevére, Imber, útnak indul, hogy visszaszerezzék az elrabolt Elzedont, a vén csontvázat, aki elvezetheti az embereket a Lánghoz. A kaland során harcból és ugrálásból nem lesz hiány, és a fejlesztők gyakori mentési pontokkal segítik a kezdő platformer-játékosokat – ugyanakkor a gyakorlottabbak vagy a titokvadászok is találhatnak maguknak való kihívást benne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...