Így multizunk az új SpongyaBob-játékban

  • Írta: szlav
  • 2020. június 5.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetessel jelentkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Ezúttal a vadiúj többjátékos módot láthatjuk akció közben, melyet online vagy osztott képernyőn is játszhatunk majd.

SpongyaBob legújabb videojátékos kalandja sokak számára ismerős lehet, hiszen az eredeti Battle for Bikini Bottom több mint másfél évtizeddel ezelőtt jelent meg PC-n, Xbox Classicon, PS2-n és GameCube-on. Az egykor népszerű akció-platformer most újult erővel, feljavított grafikával, alaposan átdolgozott játékmenettel és egy rakás extra tartalommal tér vissza.

A Rehydrated újdonságai közé számolhatjuk többek közt Robot-Tunyacsáp eszement bossharcát és a hordamódra emlékeztető többjátékos módot is, amelyet párosan játszhatunk majd online vagy osztott képernyőn. A 26 szigetet és 7 játszható karaktert felvonultató különlegesség most egy saját előzetest is kapott:

A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated június 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...