Íme, az ASUS-nyereményjátékunk nyertesei!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2020. június 22.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Véget ért az ASUS és a Gamekapocs közös nyereményjátéka, amelynek a tétje egy ASUS ROG Strix Go 2.4 vezeték nélküli fejhallgató, illetve egy PC-s DOOM Eternal volt. Lássuk a nyerteseket!

A két héttel ezelőtt indult játékban három kérdésre kellett jól válaszolnotok, hogy esélyetek legyen megnyerni a fejhallgatót vagy a DOOM-ot.


A játék éjfélkor lezárult, mi sorsoltunk, a nyertesek listája pedig a következőképpen alakult.

A fődíj, vagyis az ASUS ROG Strix Go 2.4 vezeték nélküli fejhallgató nyertese:

tamas910608

Míg a DOOM Eternal PC-s példányát nem más viheti haza, mint...

Sputnjik2

 

Köszönjük a részvételt mindenkinek, a nyerteseknek pedig gratulálunk! Őket már e-mailben is értesítettük, a játékszabályzatnak megfelelően három napjuk van reagálni, utána a nyereményük a tartaléknyertesekre száll.

A nyereményjátékért nagy köszönet az ASUS-nak!

25.
25.
delphijos
Mielőtt bárki azzal vádolna hogy “azért mondom mert nem nyertem” , nem is vettem részt a játékban, nem hiányzott egyik nyeremény sem. . A nyertesektől se sajnálom, és gratula nekik, de szerintem is korrektebb lenne ha nem 0 napos reggel 1 hozzászólással lehetne játszani. Azért akárhogy nézzük, biztos nem ezek tartják életben az oldalt.
24.
24.
balambér
Szerettem volna én is nyertes lenni....

Gratulálok a szerencsés nyerteseknek (írigykedés nélkül)
23.
23.
Drraco
#22: A ? az életkort jelöli. Nem tudok róla, hogy bármiféle pontozási rendszer lenne az oldalon, itt mindenki egyenlő (meg vannak a még egyenlőbbek). :D
22.
22.
Hofi3
#20: Miért kéne kitölteni az adatlapot? Nem értem, hogy mi az összefüggés a kitöltés, és a nyerés között? Nem feltétel, hogy regisztrálva lehess. Én pl. 2009-ben regeltem, de eszem ágában sincs kitölteni! Senkinek semmi köze hozzá, hogy mik a személyes adataim, és egyúttal engem se érdekel másé.
A másik, hogy nagy hozzászóló se vagyok. Azt se tudom, hogy mennyi pontom van az oldalon, mert a saját magamét nem látom, csak másét. Bár lehet, hogy a saját profilon van ilyen, csak én vagyok vak. A nick-emre klikkelve, a név alatt van egy ?/F. Gondolom a kérdőjel helyén kéne lenne valami számnak, ami egy minimum hozzászólás után íródik ki. Szóval simán nyerheti olyan is, aki most regisztrált. Benne van a pakliban. A random.org kidob egy nevet az első helyre, és az nyer.
Az esély megvan mindenkinél. Én is bíztam benne, mert akkor nem játszottam volna. Ez van. Ettől nem fogok a falnak menni. Enélkül is tudok élni továbbra is.
Fejhallgatóm van egy vezetékes AKG K66-os (nem ilyen brutális, mint amit nyerni lehetett). Nem egy mai darab, de imádom, amikor nagy ritkán felveszem. Nem azért van mélynyomós hangfalam, hogy fejhallgatót használjak.
A DOOM Eternal-t meg majd megveszem ugyanúgy mint a 2016-os DOOM-al tettem, amikor 1000 Ft volt (vagy megnyerem steamgifts-en, ahogy bezsebeltem már ott elég sok nagy nevet). Ez se ér többet, mint ahogy a 2016-os se. Hiába istenítik annyira. Ez már nem a régi DOOM.
20.
20.
godach
#18: Te meg 11 éve és még az adatlapodra sem voltál képes kitölteni.
Ennyi erővel neked is lehet 30 accountod hogy épp azzal gyere be kommentelni, ami nincs némítva.
(aktív tagja vagyok az oldalnak pár éve de még sosem láttalak) :)
18.
18.
zoli12i
Az egyik nyertes konkrétan most regisztrált.....
17.
17.
xICEMANx
Csak a hülye nem akarja látni az igazságot.... De örüljetek akkor XD... van is minek...
16.
16.
Drraco
Öröm látni, mennyire tudnak örülni az emberek mások sikerének.
15.
15.
xICEMANx
Gondolom megugrott az erre az időszakra regisztrált accountok száma :)
Biztos vagyok benne hogy akik részt vettek ezen, azoknak a fele legalább vagy 30 új accountot gyártott még az nap, vagy napi 2-3-at... BIZTOS legyen a csalás, akarom mondani az esélye :)
14.
14.
VoidPancake
Gratula a nyerteseknek :) DOOM-ot mondjuk nem értettem, mivel a Bethesda ingyen dobálta :D
13.
13.
Fata Morgana
#6: Mit is vár az ember egy olyan oldaltól ahol az aktívabb tagok már vagy 8éve kérik hogy oldják meg a szerkesztés lehetőséget a komment szekcióban és kb. lexajrák telibe ahogy van.
Meg a sorsolás mikor látom sem hiszem el nem hogy látatlanban.
12.
12.
Sputnjik2
10.
10.
Gariss
9.
9.
Jaj, hát a tamas910608?

Azt ismerem, hatalmas cimborám. Hiszen együtt nőttünk fel. Küldjétek el nekem a fejhallgatót, én találkozok vele és szívesen átadom neki.
8.
8.
Kovbaj
#7: Én se vagyok aktív, de ettől még olvasom az oldal cikkeit. Valamikor loggolva valamikor anélkül. Én is tőled kaptam tippet anno horror könyvekkel kapcsolatban.
7.
7.
godach
#6: Én rengeteg (nem sok, hanem rengeteg) embert ismertem már meg innen, akik még regisztrálva sincsenek ide mivel olvasni anélkül is tudnak.
Meglepő volt az elején, aztán teljesen érthető.
Volt olyan friss tag aki több éves blogomat hozott fel témának. Néha meglepő dolgok vannak. :)
6.
6.
Heldengeist
#5: Vagy azt se. Megnézik a címeket, van-e nyereményjáték és lépnek tovább. Ha facebookon is meg van hirdetve, még annyit sem. Ugyanannyit járnának fel és kattintgatnának, ha az aktív tagok felé lenne súlyozva a sorsolás. Inkább sorsolnék 10-et olyan aktív tagoknak, akiket nem bírok, mint egyet ilyeneknek.
5.
5.
Drraco
#4: Egyrészt nyereség, mert plusz kattintás az oldalnak, ami nagyobb vonzerő a reklámozónak. Másrészt lehet, hogy szeretnének kommentelni, csak látják, hogy akár azt mondják, hogy fekete, akár azt, hogy fehér, ízekre lesznek szedve. Így inkább csendben olvasgatnak.
4.
4.
Heldengeist
#3: Igen, micsoda nyereség az oldalnak a másik is. 6 éves accon nulla komment, semmi aktivitás, üres profil, az is olyan volt, mint a másik, csak régebb óta csinálja.
3.
3.
Drraco
#2: A legtöbb nyereményjátéknak az a lényege, hogy bevonzzon új felhasználókat (amellett, hogy a régieket is jutalmazza).
2.
2.
Heldengeist
Azért én legalább aszerint súlyoznék, hogy olyan ne vegyen részt a sorosoláson, aki a nyereményjáték meghirdetése után regisztrált...
1.
1.
godach
De jó lett volna az a fejhallgató :)
Gratulálok a nyerteseknek, köszönjük a lehetőséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...