Két Metal Slug-játékon dolgozik az SNK

  • Írta: gorien
  • 2020. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az SNK tavaly azt mondta, minden évben szeretne egy-két játékot megjelentetni. Friss bejelentésük alapján ez a kvóta jól áll: egy új, konzolos Metal Slug-játékon és egy mobilos címen is dolgoznak, és mindkettő még 2020 vége előtt várható.

Metal Slug-játékot már nem láttunk egy ideje. Persze a klasszikus részek átiratai fel-felbukkannak a frissebb platformokon, de a sorozat 2008-ban bővült utoljára a Metal Slug 7-tel. Az SNK tegnapi bejelentése alapján hamarosan két új játékkal is játszhatunk, az egyikkel mobilon, a másikon konzolon.

A mobilos játék fejlesztése 80 százalékon áll az SNK vezérigazgatója, Jeon Se-hwan szerint. Ez a sorozatra jellemző run-and-gun játékmechanikákat kártyákkal fűszerezi. Az még nem ismert, hogy ez pontosan miféle játékot eredményez, de mind Androidon, mind iOS-en játszható lesz.

A konzolos játék megjelenése, ahogy a mobilosé is, még idén várható. A leírással csínján bánik a bejelentés: sem pontos platformlistát, sem egyéb infókat nem kaptunk róla, csak annyit, hogy ez már a klasszikus run-and-gun élményt fogja nyújtani. Tekintve, hogy az SNK az utóbbi időben a 2D-s látványvilág irányából a 3D-s felé mozdult, okkal feltételezhető, hogy ez a játék is már efféle grafikával fog készülni.

3.
3.
Caleon
Gondolom a mobilos verzióban 990-49990 ft között költhetünk majd kristályokra. Felégetném az egész mobilos fertőt.
1.
1.
Ooorky
Anno emulátoron rommá játszottuk, Switch-re is megvan pár rész, de fogalmam sincs, hogy lehetne folytatni... Anno kiadtak PS2-re egy közepesen sz*r 3d-s verziót, de utána nem véletlenül lett újra 2d-s a 7. rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...