A Battlefield 6 visszatérne a modern hadviseléshez?

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 10.
  • Pletyka
Ahogyan egyre közeledünk a hamarosan esedékes EA Play Live rendezvényhez, úgy egyre inkább szállingóznak a Battlefield 6-ról a pletykák. Most lehet, hogy kiderült, hogy melyik korszakban fogunk háborúzni a következő részben.

Nem sokat tudunk egyelőre a Battlefield következő részéről, csak annyira tippelhetünk nagyobb eséllyel, hogy már a következő generációs konzolokra (is) érkezik majd - talán már jövőre.

Azonban most egy, a Twitteren elindult beszélgetésből lehet, hogy legalább a korszakot megtudtuk, amiben a következő epizód játszódni fog. Még május 8-án Tom Henderson - aki korábban valós infókat szivárogtatott ki a Call of Duty: Modern Warfare-ről - válaszolt Usman posztjára, aki többek között a Battlefield 3 és a Call of Duty: Modern Warfare 2 miatt volt nosztalgikus hangulatban. "Akkor nagyon boldog leszel a jövő évben" -írja neki Tom.

Majd ezek után Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója is egy rövid és lényegre törő "yup"-ot válaszolt NESbotnak a tegnapi nap folyamán, aki egy bennfentes Battlefield 6-szivárogtatással kapcsolatos cikket osztott meg.

Ez még persze nem jelenti azt, hogy a Battlefield következő része garantáltan visszatér a második rész által bevezetett hadszíntérre, de eggyel több indok, hogy a modern éra kedvelői bizakodhassanak.

14.
14.
Norbaszki
#7: BF1 nagyon is kellett!!
13.
13.
shatterhand
#7: Bc3 es ujra sokan jatszanák.
12.
12.
Balu1989
#11: BF3 remake uhh az de király lenne.
11.
11.
Duken
#4: +1 BF3 remake se lenne rossz pluszba! ;)
9.
9.
Ruvik
#7: A BF1 nagyon is kellett szerintem.
8.
8.
r3dman
Esetleg egy vietnámi háború is jó lenne.Elvileg az lenne a következő időrendi sorrendben.
7.
7.
Zisten
Ideje lenne már.
Igazából a BF1 nem kellett volna.
Emiatt csúszott minden.
Ha ott akkor a BF5öt adják ki az lett volna a király és most a BF5 helyett jöhetett volna már a modern harcászati BF6.
Jó lenne PS5 nyitó címnek, mint a BF4 volt.
6.
6.
godach
#5: Igazából én a Codename Eagle miatt vártam mindig a Singlet egészen a 3.-ig. Aztán csalódott lettem bár az 1 és 5 kampánya nagyon tetszett. A CE-ből viszont szinte mai napig emlékszem minden pályára, annyira tetszett. Amikor 1942 néven felturbózva megjelent a múltja, örültem neki mert mi is sokat lanoztunk Codenameval de sajnáltam a single hiányát mert akkoriban a Dice még nagyon ott volt ilyen téren.
5.
5.
Heldengeist
Bár én is szerettem a BC-t, főleg a kevésbé luneáris első részt, a multit pedig alapvetően nem, ez egy olyan széria (volt), amiből szerintem nem hiányzott a single.
4.
4.
FekaFOB
Annak kell lennie. Jövöre pont 10 éves lesz a BF3 is, így szerintem adná is magát.
3.
3.
Duken
Szuper lenne de egy Bad Campany 3-nak még jobban örülnék!
2.
2.
godach
Én egy 2142-nek örülnék, single kampánnyal. Sajna csak havernál láttam anno, de a multit gyűlöltem még akkor.
1.
1.
Neo1989
Én nagyon örülnék neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...