Remake-et kap a Demon's Souls

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Rengeteg találgatás és pletyka született azzal kapcsolatban, hogy min dolgozhat mostanság a Bluepoint Games, a tegnap esti PlayStation 5-bemutatón pedig erre is választ kaptunk: remake-elik a Demon's Soulst!

A Demon's Souls felújított változata egyébként az egyik legnépszerűbb tipp volt a játékosok részéről, tehát így váljon minden álmunk valóra: a Bluepoint srácai a nulláról építik újra a soulsborne zsánert életre hívó PS3-as játékot, a remake-ben pedig arra is lehetőséget adnak, hogy eldöntsük, a látvány vagy a framerate a fontosabb számunkra.

Megjelenési dátumot nem kaptunk.

14.
DarkLord
Na itt 100%-ban biztosak lehetünk, hogy nem úgy fog kinézni, mint ahogy régről emlékszünk rá, mivel új gen-re jön :D Ez tuti vétel lesz majd :)
13.
Őrnagy
#4: Ugyanmá, engemse tanitatak apujék, mégismijen kirájvagyok.
Van bnw-m is.
;)
8.
br1Koo
Ez a játék nekem is kimaradt, azt nem mondom hogy csak emiatt megveszem a gépet, de ha érkezik még egy exklúzív bejelentés ami érdekes akkor biztosan.
7.
Dízel
Ez az egyetlen Souls játék ami kimaradt, de most !! PS 5 vétel! :)
6.
kryszisz
Na, örvendetes hír, mert ez még kimaradt eddig. Kár, hogy mostanra elfogyott már a türelmem az ilyen játékokhoz, de majd max coopozok (persze ha lesz).
5.
Slik
az egyetlen sekisoulsborn jatek ami kimaradt a konzol hianyaban
nagyon varos
4.
DragonBleacPiece
rendben, a gyerekeim taníttatására szánt pénz ELKELT
2.
Kawada
Ezek a Bluepointosok nem fosnak a kihívástól. Remélem ezt az akadályt is jól fogják venni. Nekem kimaradt az eredeti, kiváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...