Frissítve: Kiszivárgott a Star Wars: Squadrons címe

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
Betonbiztos forrásból, egyenesen a Microsoft saját online boltjáról érkezett a Project Maverick végleges címe és az ezt kísérő borítókép. Már biztos, hogy a következő Star Wars-játék a vadászpilótákról szól majd.

Pilots wanted. Mindössze ennyi állt a Star Wars: Squadrons idő előtt fellőtt oldalán a Microsoft Store-on. Az illetékesek gyorsan lekapták a kiszivárgott tartalmakat, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy néhányan megörökítsék a játék első hivatalos képét. Nem is kétséges, hogy a Project Maverick kódnéven futó fejlesztésről van szó, amiről minden bizonnyal többet is megtudhatunk majd a június 18-án megrendezésre kerülő EA Play adás során.

Habár a fenti képen kívül gyakorlatilag semmi konkrétumot nem tudunk a játékról, a vadászpilótás koncepció és a cím alapján nem lennénk meglepve, ha egy Rogue Squadron-szerű könnyed űrlövöldét kapnánk. A korábbi pletykák szerint egyébként a kanadai EA Motive dolgozik a projekten.

Update! Az EA formálisan is megerősítette a játék létezését, az első trailerre június 15-én, magyar idő szerint 17 órakor számíthatunk. 

16.
16.
#15: Igen, én is láttam a hasonló hozzászólásokat és én úgy emlékszem, hogy nem vettem nagyon részt hasonlóban mostanág. Bár egyre emlékszem, hogy valamit írtam, de azt sem gonosz szándékkal, csak valamivel kapcsolatban. Amúgy van ilyen, hogy valami pont így jön ki, úgyhogy nem is haragszom rád (de másra sem).
15.
15.
godach
#14: Napok óta olvasom, mennyire visszafogja a konzol a PC-s fejlesztéseket, le vannak butítva a játékok, nem (konzolra való) stb. Most volt az a pillanat, amikor belefutottam megint egy hsz-be, és valóban nem olvastam vissza teljesen szóval elnézést :/
14.
14.
#12: szeriontem pont rossz hsz-be akarsz belekötni az összes közül és ha nem érted, hogy mi van oda írva és miért, akkor próbáld meg mégegyszer elolvasni. Egy 1993-as PC-s játékról beszéltünk. Ha te mindebből valami master race menstruálást látsz, akkor nem biztos, hogy jó oldalról közelíted meg a dolgot.
13.
13.
godach
Nekem többek között a Rogue Squadron 2-3 megjelenése és exkluzivitása segített dönteni, hogy megvegyem a GameCubet. Szóval, jöhet :)
12.
12.
godach
#10: Mi most napok óta ez a PC master race menstruálás? xD
11.
11.
Ooorky
#10: Na igen, ma már a ritmusjátékok jelentik a nehézséget, amikben némi gyakorlással egy csimpánz is tudná nyomkodni a dodge-light-dodge-shield-heavy-dodge... kombókat.
10.
10.
#2: Biztos vagyok benne, hogy nem lesz új X-Wing rész. Az a játék dizájn alapján olyan, hogy kell hozzá a 105 gombos billentyűzet + még emellé billentyűkombinációk, hogy irányítsad. Az csak egy dolog, hogy ez konzolra mennyire jól lehetséges, de igazából, ha ma jönne PC-re, ott is vesztene emiatt nagyon sok játékost.

Az egy kő kemény szimulátor volt, aminek akár minden küldetése izzasztó volt, ma már nincsenek ilyen játékok. Mondjuk ha jönne én biztos megvenném, csak nem hiszem, hogy lesz még valaha új X-Wing, főleg nem TIE-Fighter. De igazából azok úgy voltak jó játékok, hogy csak a saját történetükről szóltak és nem biztos, hogy jól állna nekik egy mai módon full erőltetetten diverzív kavarás.
9.
9.
Ha lenne benne egy full blown átlagos minőségű, de élvezetes lövöldekampány és esetleg multi mellette, akkor tőlem jöhet. De ha valami multi only cucc lesz, vagy ilyen van 5 nem összefüggő single küldetés szerű, akkor csak az EA tudja, hogy miért jön, de úgyis bukta lesz - meg szerintem még botrány is, ahogy megszokhattuk már.
7.
7.
Guba32
A Switch kiadása óta várom,hogy játszhatóvá tegyék a Star Wars Rogue Squadron 2-t,hiába.Ha ez olyasmi lesz akkor veszem,és sz.rok az N-re.(Najó,ha felraknák azt is megvenném,nem tudnék ellenállni.)
Hátha még újra kiadnák könyben az eddigi magyarra fordított X-szárnyúak sorozatot,plusz az eddig ki nem adottakat,álmodik a nyomor...
5.
5.
Gykrizsi
Nagyon várom a bemutatót
4.
4.
kirschakos
Remélem, single player lesz, amúgy nagyon várom! :)
2.
2.
PiszkosFred
Hát, év(tized)ek óta könyörgünk egy XWING vs/vagy TIE Fighter remaster verzióért, hátha azért nem készült (vagy ha dugiban igen, akkor betiltatták), mert jön belőle valami hasonló :)
1.
1.
kisember001
Remélem nem multi-player fókuszú LESZ. Mondjuk hülyeség is lenne. Ha valaki online űrcsatákat akar, arra ott a Battlefront II.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...