Tíz perc gameplay az Everspace 2-vel

  • Írta: gorien
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
Az Everspace egy jó kis roguelike űrhajósdi volt, és jövőre már a jobban RPG-irányba hajló folytatásával nyomhatjuk. Az Everspace 2-t most egy rövid gameplay-előzetesben és egy tízperces interjúban is megcsodálhatjuk.

Tavaly nyáron adta hírül a Rockfish Games, hogy a remek kis űrhajós játékuk, az Everspace folytatást kap. A játék ugyan még alfafázisnál jár, de hamarosan kezdődik a zárt alfatesztje, decembertől pedig várhatóan már felbukkan a Steam Early Accessben is. Az IGN Summer of Gaming harmadik napján egy új előzetessel is jelentkezett, amely a bolygólégköri harcokat prezentálja.

És ha ennyi mozgókép nem volt elég, akkor van még. A digitális rendezvényen Michael Schade-et, a Rockfish Games vezérigazgatóját is elkapták egy interjúra, amely alatt közel tíz percen át nézhetjük még, mire képes az Everspace 2.

Az Everspace 2 a tervek szerint 2021-ben jelenik meg PC-re, illetve a bejelentéskor az Xbox One-t és a PlayStation 4-et is megjelölték platformként. Tekintve, hogy addigra már megjelennek az újgenerációs konzolok, nem kizárt, hogy azokon is látni fogjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...