Remekül fest a Skater XL

  • Írta: szlav
  • 2020. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Future Games Show digitális színpadán is fellépett a Skater XL. Az Easy Day Studios gördeszkás játékát egy kaliforniai középsuli környezetében láthattuk, a valósághű fizikán alapuló mozgás pedig nagyon meggyőzőnek tűnik.

A korábbi switches bemutatót követően tegnap éjjel ismét megmutatta magát a Skater XL. A játékmenetet demonstráló hangulatos videót az Easy Day Studios direktora, Dain Hedgpeth narrálta, aki elárult pár érdekes tudnivalót a játékról.

Megtudhattuk például, hogy az összeállításban látható helyszín, az Easy Day High School, habár önmagában nem egy valós helyszín, annak elemeit számos létező spotból ollózták össze, amelyeket könnyen felismerünk majd, ha otthon vagyunk a kaliforniai deszkás szcénában.

Hedgpeth felemlegette azt is, hogy a játék meglepően folyékonynak tűnő trükkjeit nem programozták be előre, nincs egyetlen gomb, amit megnyomva a karakterünk csapat egy kickflipet. Ehelyett a fejlesztők a deszkásunk lábmozgását direkt módon kötötték a kontrollerünk két analógkarjához, a trükkök minden egyes részletéért mi felelünk majd.

A Skater XL idén júliusban érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre.

1.
1.
Bauff
Maga a gördeszkázás jó benne, meg a Sessionban is, de nem értem miért kell üres várost csinálni? Adott egy tök jó map amit meg lehetne tölteni élettel...Nekem ezek miatt nem tetszik egyik játék se, hiába jó maga a gameplay
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...