Morbid: The Seven Acolytes - íme, a horrorpunk!

  • Írta: gorien
  • 2020. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hallottatok már a cyberpunkról. Hallottatok már a steampunkról. Most a Still Running és a Merge Games gondozásában bemutatkozik a horrorpunk. Lovecrafti szörnyűségek, nagy mennyiségű koncolás és erőszak vár minket a Morbidban.

A Morbid: The Seven Acolytes a Still Running második játéka lesz a The Walking Vegetables után, és ennél nagyobbat talán nem is fordulhatott volna velük a világ. A diszkózenére bugizó zsarukat és földönkívüli zöldségeket egy gótikus, sötét világra cserélték, amiben több vér van, mint amennyi a lakóiból kifolyhatna. A játék horrorpunkként aposztrofálja magát, és egy izometrikus, soulslike akció-RPG-lesz.

A Morbidban Dibrom egyik utolsó harcosát alakítjuk, akinek a feladata, hogy elpusztítsa a gahar néven ismert istenségek által megszállt gazdatesteket, amelyek révén pusztulást hoznak a világra. Ebben számtalan fegyver áll rendelkezésünkre, egy alapos karakterfejlesztővé tudjuk a nekünk megfelelő irányba lökdösni figuránkat, miközben minden értékünkre kínosan ügyelnünk kell (különösen a józan eszünkre), ha nem akarunk gyomorforgatóan véres véget érni.

A Morbid: The Seven Acolytes még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...