Íme, a Star Wars: Squadrons

  • Írta: gorien
  • 2020. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A két Battlefront és a Jedi: Fallen Order után kizárólag a pilótáké a főszerep a Star Wars: Squadronsban. Yavin gázóriásától kezdve Galitan széthullott holdjáig bárhol csatába bocsátkozhatunk az ellenséges erőkkel a taktikus űrharcok során.

Napokkal ezelőtt a Microsoft online áruháza leplezte le, hogy bizony-bizony úton van már a következő Star Wars-játék, amely a Squadrons alcímet viseli. Erre aztán az Electronic Arts is kénytelen volt reagálni, aki elismerte a dolgot, és beharangozta a játék hamarosan érkező előzetesét. Ami az imént be is futott:

Aki már alig várta, hogy végre a pilóták kapják a főszerepet egy Star Wars-játékban, az végre fellélegezhet. A Star Wars: Squadrons pörgős űrcsatákat ígér az Új Köztársaság és a Birodalom erői között: 5v5-ös dogfightok várnak ránk (módosítható űrhajókkal), lesz sztorimód is, sőt még a VR-t is támogatja a játék PlayStation 4-en és PC-n – a cross-playnek hála pedig mindegy, melyik platformról játszunk.

És nem is kell túl sokat várnunk a játékra: október 2. a megjelenési dátum, az anyag PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz. A magyar idő szerint június 19-én, hajnali 1-kor kezdődő EA Play Live-on pedig majd a gameplaybe is betekintést nyerünk az ígéretek szerint.

38.
38.
#33: Jól gondolod, mert az X-Wing vs TIE Fighter CD ROM release volt (+ B-Wing is hozzá), azokon a cd-ről szólt a zene, meg a játék is volt 180-220 Megabyte :D

De a régiek azok floppy-n voltak tényleg és jó kis midi volt a zene. Az első CD-s release a Tie Fighter Collector's CD-ROM, ami már verdeste méretben a 71 megát, pedig még mindig (jó kis) midi zenéje volt. Dehát ott a 640x480-hoz való őrületesen nagyfelbontású textúrák megtolták a helyigényt rendesen :)
36.
36.
godach
Mára a fogyasztó és rajongó kiszolgálása teljesen különvállt. Az első termeli a gyors/sok pénzt. A második egy biztos mag, akik nem hálátlanok de jobb esetben is ha hozzák azt az összeget amit az első, akkor is hosszabb idő alatt.
Jó példa erre a Resident Evil 2 Remake ami bár kiszolgálta a régi rajongókat is de változott annyit amennyit a kor kíván.
33.
33.
delphijos
#32: Bár most hogy belegondolok , a floppy-s az talán a sima Xwing. Ez a 3 megvan még dobozostul. Bár elég régen szedtem elő.
31.
31.
godach
Van egy Arkham Knight-os is, no de befejeztem az offolást :P
https://youtu.be/1XJ6nPDGCNc
30.
30.
#28: Jó kis trailer, egészen átjött. Azt hiszem, felírom a képzeletbeli listámra a játékot.
28.
28.
godach
#24: Mondjuk dobtam már be ide ezt a saját készítésű trailert, de még teszem újra. Részemről ezzel sikerült elmesélnem, mennyire tetszett.

https://youtu.be/tet1dB78wRA
27.
27.
godach
#24: Szerintem kár lenne kihagynod, bár kicsit nehezen indul be. Nagyon mondjuk nem akarom felsztárolni, mert inkább számíts egy közepesen jó játékra és kellemesen csalódj.
24.
24.
#23: Alapból nem tudom elképzelni sem, hogy mi lehet jó egy Titanfall 2 kampányban és nem néztem még csak gameplayt sem belőle. Viszont olyan sokszor olvasom, bármikor amikor a Titanfall 2 kampánya szóba jön, hogy kurva jó, hogy most már komolyan lehet, hogy ki kellene próbálnom.
23.
23.
godach
Bár ismerjük az EA-t azért én (tudom hogy unalmas) de azt mondom, ne írjuk le előre ezt a játékot.
Ott a Titanfall 2. Mindenki azt mondta, hogy minek abba single, csak úgy lesz benne hogy legyen blablabla.
Erre olyan single kampányt toltak bele a fejlesztők, hogy még most is libabőrös leszek és azt kell mondjam, az utóbbi évek FPSei is megirigyelhetnék az a pályatervezést, sztorit és játékmenetet.
Ha tényleg a BFII-ből lesz átemelve és nem csak átemelve hanem arra építve egy normális játék, szerintem már akkor is jól járunk. Ott a Fallen Order ami kezdésnek azért letett valamit az asztalra szintén. Nem tökéletes de szerintem minden hozzám hasonló single kampányt váró sw játékot szerető ember elégedetten biccentett, hogy kezdésnek nem lesz ez rossz. Ott az apex legends, ami nem hogy ingyenes, de berobbant a br játékok közé.

Nem azt mondom, mocskos egy cég az EA ha nem a legmocskosabb, de még ha a pénz is hajtja őket, akkor is olyan mintha kicsit elkezdtek volna figyelni az igényességre.
Persze nem azt mondom, hogy bízom az EA-ban de azért az elmúlt évek eredményei egy kis bizakodásra adnak okot, hogy hátha jó játékot kapunk :/
18.
18.
Egy pillanatra azt hittem, hogy lesz egy jó kis lövölde (ami nekem leginkább a single + sztori műfajban élvezetes), de ahogy olvasom itt, multis "élmény" lesz ... Persze. Miért is ne?
16.
16.
AttisHUN
#15: Vagy az Gamecube volt,esetleg Wii? Már nem vagyok biztos az előző válaszomban :)
14.
14.
AttisHUN
Jófajtának tűnik...;) Hiú reményeim,mondjuk nekem sincsenek egy combosabb sztori-vonallal kapcsolatban :/ Dehát sok dolgot nem is lehetne belepakolni(lődd szét,védd meg,kísérd a-ból b-be a védendő csapatszálítót,stb...
7.
7.
PaprikaJancsi
#5: Titanfall 2 számomra is egy elképesztő nagy meglepetés volt, hogy a fű alatt milyen király kampányt rittyentettek össze. Reméljük ez is hasonlóan jó lesz.
6.
6.
PaprikaJancsi
Továbbá nyomott áron jön, 59$ helyett 49$ lesz.
5.
5.
crytek
#4: Azt nem baj a Battlefront 2-öt se a singlevel hírdették aztán istentelen jó volt benne...Tintafall 2 szintén
2.
2.
godach
#1: Jaja, nekem is tetszett. Jó lenne már valami arcade űrszim lövölde.
1.
1.
Gykrizsi
Király. Nekem ebben a stílusban egy rövid, pörgős story is megfelel, ha klassz, aztán mehet a multi. Én bizakodó vagyok, a videó igen menő volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...