GDC 2007: Élőben láttuk az Age of Conant

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai nap folyamán került sor a Funcom prezentációira, ilyen módon volt szerencsénk élőben látni a cég új MMORPG-jét, az Age of Conan: Hyborian Adventurest!
A mai nap folyamán került sor a Funcom prezentációira, ilyen módon volt szerencsénk élőben látni a cég új MMORPG-jét, az Age of Conan: Hyborian Adventurest!

 

Legutóbb a CES-en volt hasonlóképp látható a Robert E. Howard regényein alapuló masszívan online tolható szerepjáték, azon verzió viszont még nem mutatta be azt, hogy miként készíthetjük el karaktereinket. Az Age of Conan-ben három frakció közül válaszhatunk majd a kreáláskor, ezután pedig lehetőségünk lesz hősünk külsejét alakítani a lehető legrészletesebb módon: karakterünk lehet Arnold-féle testépítő, vagy éppen cingár, alacsony legény. Arcát is kedvünk szerint formálhatjuk meg, illetve a haját és az arcszőrzetét is magunk találhatjuk majd ki.



Akárcsak a CES-en, úgy most is PC-n, Windows Vista alatt futott a játék DirectX 10 mellett, mégis örömmel láttuk, hogy csinosodott egy sort a várva-várt kicsike: részletesebbek lettek a textúrák és a modellek, bár itt-ott grafikai bugokra lehettünk figyelmesek - elsősorban az árnyékolás nem volt tökéletes még. Maga a játék egy 185 négyzetmérföldes világban játszódik, ahol ha karakterünk megerősödött, saját városokat építhet, amiket más játékosok megostromolhatnak majd - természetesen a mi barbárunk ugyanígy megrohanhatja majd mások településeit!

Ugrás a galériához

Az Age of Conan: Hyborian Adventures PC-re és Xbox 360-ra készül, megjelenése pedig októberben várható. Egyelőre arról nem esett szó, hogy a számítógépes és a konzolos játékosok képesek lesznek-e egy szerveren játszani majd - mindenesetre mi beneveztünk a hónapokon belül induló bétatesztre!
1.
1.
Age Of Conan
Sztem a nevem alapján nem nehéz el dönteni , hogy várom e a játékot ! Király game lessz az tuti ! És még hála a fejlesztőknek hány király játék jön még ki idén xbox 360-ra : pl , The Darkness , Turok , Halo 3 , Forza 2 , Yerico, Crysis , Resident E 5 , Devil M C 4 , PGR 4 , és sokan mások , ha fele bejön már 1 szavunk sem lehet ' !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...