Traileren a Madden NFL 21

  • Írta: szlav
  • 2020. június 16.
  • Videó
Link másolása
Nem kell megvárnunk az EA Play műsorát, már most megkaptuk az idei Madden NFL-játék első igazielőzetesét. A videó bemutatja, hogy milyen látvány vár ránk az új konzolokon, és ízelítőt kaphatunk a játékosok továbbfinomított mozgásából is.

Idén sem maradnak hoppon az amerikai foci rajongói: a Madden NFL 21 augusztus 28-án robban be Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n (Originen és Steamen!), később pedig Stadián, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi. További jó hír, hogy nem járnak rosszul azok sem, akik új konzolra pályáznak, de már az első napon elhajítanák a disznóbőrt, hiszen akik Xbox One-on vagy PS4-en megveszik a digitális változatot, azok a Madden 22 megjelenése előtt ingyenesen frissíthetnek az új generációs verzióra.

Na, de miért lesz érdemes beruházni a Madden 21-re? Elég vonzó indok, hogy az új konzolgeneráció első NFL-játékáról lesz szó, így az ehhez igazodó látvány magáért beszél. Ezen felül érkeznek majd játékmeneti újítások is: az EA Tiburon csapata teljesen átgyúrta a labdahordozók irányítását, így jobban beleszólhatunk majd a támadó játékosok mozgásába - ennek megfelelően a védők is kapnak néhány új trükköt. Érdekes apróság, hogy a pályán lévő játékosok a saját pozíciójuktól és látószögüktől függően követik majd az eseményeket, így sokkal valósághűbb reakciókra számíthatunk.

Az előző évben debütált sztorimód nagy sikert aratott a rajongók körében, így az ismét visszatér Face of the Franchise: Rise to Fame címen. A sztori egy feltörekvő irányító játékos történetét követi majd egészen a középsulis napjaitól - természetesen a nagy, nemzeti liga felé tartó úton kedvünk szerint pozíciót is válthatunk.

3.
3.
crytek
Steamről már csak a Dead Space 3, A Way Out és a Fifák hiányoznak, durva. Ezen is látszik hol vásárolnak az emberek..
2.
2.
szlav
1.
1.
Madden 21 will see the return of last year's Face of the Franchise mode, now subtitled Rise to Fame. Pitched as a "documentary career campaign", Face of the Franchise: Rise to Fame will let players create a high school quarterback and play through their rise through the footballing ranks, taking in high school, college, NFL Combine, NFL Draft and the league itself.

Csak a pontosság kedvéért: a quarterback az irányító, nem hátvéd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...