Két új Kingdom Hearts-játék érkezik

  • Írta: szlav
  • 2020. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix egyszerre két új játékot leplezett le, melyek visszarepítenek minket a Kingdom Hearts mesevilágába. Sajnos nem a fő széria folytatódik - egy különös ritmusjátékot és egy mobilos címet kapunk.

A Square Enix japán nyelvű YouTube-csatornáján láttak napvilágok a mai előzetesek. Elég korai lett volna, ha Sora fővonalas sztorija kapott volna folytatást, így talán nem is olyan meglepő, hogy egy konzolos mellékágat és egy mobiljátékot mutattak be ezúttal.

A Kingdom Hearts: Melody of Memory egy különös darab. Egy olyan ritmus-akciójátékról van szó, ami első ránézésre a Guitar Hero alapjaival vegyíti a Kingdom Hearts megszokott játékmenetét. Habár nyugaton leáldozott a ritmusjátékok aranykora, Japánban továbbra is óriási rajongótábornak örvend a zsáner - és valljuk be, az ütemre zajló bossharcok nem is néznek ki olyan rosszul. A játék még idén befut Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen.

A második újdonság a Kingdom Hearts: Dark Road címet viseli. Nehéz behatárolni ezt a kártyás mobiljátékot, hiszen az valójában a már piacon lévő Kingdom Hearts: Union χ-en belül lesz játszható, a stúdió mégis önálló címként hivatkozik rá - könyveljük hát el úgy, mint egy nagyobb expanziót! A Union χ történetét folytatva ismét az első keyblade-et viselő hősöket irányíthatjuk majd ebben a 2D-s világban. A megjelenés pedig gyakorlatilag már a kanyarban van: június 22-én férhetünk hozzá először az iOS-es vagy androidos mobilkészülékünkön.

2.
2.
#1: Jelenleg pont ezt a sztori dolgot akarják elkerülni a jelek szerint.
1.
1.
PapaYeti
Hát más skinel lehetne akár doom is... . Na jó nem, de mindkét kategoriában mással nem nagyon tudnak úgy latom elő rukkolni.

Pedig nem ártana egy rész ami kicsit össze fogja a sztorit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...