Online eseménnyel készül a DC Comics a nyárra

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután a San Diegó-i Comic-Cont is lefújták a koronavírus miatt, a DC Comics úgy döntött, hogy egy saját eseménnyel lepi meg a rajongókat. Úgy tűnik, az új filmek és sorozatok mellett videojátékfronton is számíthatunk hírekre.

A San Diegó-i Comic-Cont sem tartják meg idén a koronavírus-járvány miatt, a DC Comics azonban nem szeretné, ha a rajongói újdonságok nélkül maradnának. A nyár végére egy saját, 24 órán át tartó eseményt tárazott be DC FanDome néven, amely online lesz követhető, méghozzá teljesen ingyen. A rajtra augusztus 22-én, magyar idő szerint 19 órakor számíthatunk.

A DC FanDome több szempontból is érdekes a számunkra: egyrészt a DC több készülőfélben lévő filmje és sorozata kap majd panelbeszélgetéseket és exkluzív vetítéseket, a hivatalos sajtóközlemény az új Batman-filmet, a Black Adamet, a Justice League SnyderCutját és a The Suicide Squadot is kiemeli. Emellett a WB Games is készül bejelentéssel a rendezvényre, vagyis nem kizárt, hogy végre láthatunk valamit a sokat pletykált új Batman-játékból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...