Íme, a Crash Bandicoot 4: It's About Time

  • Írta: szlav
  • 2020. június 22.
  • Videó
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Crash Bandicoot 4: I'ts About Time, egy izgalmas előzetest és fejlesztői kommentárral fűszerezett gameplay-demonstrációt is kaptunk. Már alig várjuk, hogy itt legyen az október!

A felújított Crash-trilógia munkálataiban is közreműködő Toys for Bob szállítja a széria legújabb epizódját, a ma bemutatott jelenetek pedig egyértelműen bizonyítják, hogy a csapat hatalmas óvatossággal ügyelt arra, hogy kívül-belül megidézzék a klasszikus platformerek stílusát.

Természetesen újdonságokra is számíthatunk: ezúttal szinte bármelyik szinten szabadon válogathatunk Crash vagy Coco között, de több játszható karaktert is kapunk, még Dr. Cortex is megkapja a saját pályáit, amelyek kifejezetten az ő különleges képességeire lettek szabva. A korábban említett kvantummaszkok is komoly szerepet játszanak majd. A négy álarc közül kettőt ismerhettünk meg: az egyikükkel lelassíthatjuk az idő forgását, míg a másik megfordítja a gravitáció vonzerejét.

 

A Crash Bandicoot 4: It's About Time október 2-án érkezik Xbox One-ra, Series X-re és PlayStation 4-re.

18.
18.
Gerzson95
#11: Crash team racing se jött még pc-re pedig már régóta kint van konzolokon.
17.
17.
KaktuszPingvin
Nem rossz ez. Én bizakodó vagyok. A karakter design picit fura, denmeg lehet szokni. A játékmenet pedig a trilógia alapjaira épül a látottak alapján, úgyhogy összességében jónak tűnik.
16.
16.
krisztian66666
Őszintén szólva nagyon várom! Gyerek korom kedvence! :D Már csak a Crash Bash felújított változatára várok és ha az egyszer kijön én már elégedett leszek egy életre! :D
15.
15.
RangerFox
#5: Nekem a hidas pálya kellemesen nehéz volt, illetve amit dlcként pakoltak bele, valami esős kastélyos cucc.
14.
14.
Onion
Ez a animáció túl mesés meg gyerekes, így nem tetszik. Miért nem a remaster animációját használták fel, az még elfogadható lett volna.
13.
13.
PS4jacksony
Nekem ez a "Scifi Cyberpunk Crash Nem jön be káosznak tűnik az egész...

Így 2020 ban ezt látván azért megdöbbentő,hogy az 1996 ban kiadott részt azóta sem tudták megugrani hiába jóval erősebbek már a konzolok...
11.
11.
#9: Eddig is jött minden része, még humble bundle-ben is volt, mitől tűnik ez úgy, hogy nem fog jönni? Az Activision-t a pénzen kívül más nem érdekli, úgyhogy úgyis jön. Már ha kell valakinek.
10.
10.
cyberstaker
Hát egy regényt tudnék írni a látottakról. Felemás érzéseim vannak. Az N.Sane Trilogy nagyon jól hozta a karaktermodelleket, és a grafikai stílust amit Crash világa megkövetelt. Meg kellett volna tartani... és nem elmenni Crash Bandicoot: Fortnite ba. Ami a legjobban szúrja a szemem, azok a karakteranimációk, amik egészen borzalmasra sikeredtek. Futást és az ugrást komolyan gondolták? Mintha egy bolha ugrálna. Nehéz optimistának maradnom ezek után, de remélem nem ez a rész fogja teljesen sárba tiporni a nagy nehezen életre kelt bendikutt szériát. Csak hogy valami jót is mondjak, vicces hogy Cortexből ortodox zsidót csináltak :D
9.
9.
C0m1n65un
Sajnos egyelőre nem úgy tűnik, hogy Pc-re is jönne! Nagy kár. Remélem a felújításhoz hasonlóan néhány hónap után kiadják majd ezt is számítógépre.
8.
8.
DarkLord
Amikor a trailer és a zene full egyben van! Szerintem zseniális választás volt ez a Fatboy track hozzá Nem úgy elcseszve pl. mint a Mortal-ok mellé az erőltetett szar rap zenék full nem megy hozzá, de mégha valami minőségi oldschool track-ket keresnének hozzá...
5.
5.
Yanez
#3: Az első részben nekem csak a time trial pályák voltak nehezek, ha minimum aranyra akartam megcsinálni.
3.
3.
RangerFox
#2: Mondjuk az első rész nehézsége+a harmadik kreativitása összegyúrva jó lenne...
2.
2.
Yanez
Király! Talán végre egy picit nehezebb is lesz a trilógiánál!
1.
1.
Darksiders84
Jó hír várós viszont megvenni csak akkor ha az irányítás nem lesz vacak mert a mostani felújítást se vittem végig hamar máshoz került csak ezért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...